Hány hós koráig szopiztattad babádat? Miért? Utána adtál neki tápszert?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:11
11/16 anonim válasza:
8 hónapos koráig. az első 1 hónapban kapott pótlást, 4 hónapig fejtem, mert fájt a szoptatás, végül 8 hónaposan, amikor elkezdett harapni, abbahagytuk. azóta tápszert kap, most kezdtük a tejet 18 hós.
12/16 anonim válasza:
Szia, mi most vagyunk 9 hósak, és még nagyon cicis (500-600 ml anyatej naponta), a tápszert nem fogadta soha el, hál'Istennek nem is kellett eddig, remélem 1 éves koráig minimum fogom tudni szoptatni.
13/16 anonim válasza:
Szia!
11,5 hónapos koráig,előtte már kapott tápszert is,mert a védőnő szerint azért nem aludt éjjel,mert nem volt elég,ezért egyik napról a másikra nem kellett neki.
2 hétig kapott tápszert,utána folyamatosan álltunk át a tejre,amitől pöttyös lett:(
Azóta nem issza meg sem a babatejet sem a tápszert:(
14/16 anonim válasza:
5 honapig. mert minden probálkozásom ellenére eddig bírtam.
15/16 anonim válasza:
6 hónapig, de addig minden cseppért megszenvedtem. Kipróbáltam mindenféle szert, alig történt változás. Aztán hozzátáplálás és tápszer. Neked hogy alakult?
16/16 A kérdező kommentje:
10 hetes a babám, szerencsére még van elég tejem, csak az esti utolsó etetés nehézkes, de igyekszem mindent megtenni, hogy legalább 4 hónapos koráig kitartson.
köszi a válaszokat!
2010. febr. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!