Oltás után hogy viselkedett a babátok? Nekem 2 hónapos babám ma délelőtt (10 óra) kapta meg az oltást. Du. Kb.15óra óta visítozva űvölt. Enni nem akar, sem ciciből sem üvegből, csak a cumit szívja veszettül. Mit tegyek? Egy kétségbeesett anya
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 17:31
1/7 anonim válasza:
Az enyémnek nem volt utána semmi baja. Mérted a pici lázát? nincs hőemelkedése? Nem fáj esetleg a pocija? Nincs megdagadva combja? próbáld borogatni, hátha az fáj neki...
2/7 anonim válasza:
Az én kislányom csak estére lett nagyon nyűgös nem nagyon tudtam mit csinálni vele(nem volt se láza,se duzzanat az oltás helyén) csak a kezembe volt jó neki és persze a cumival szájába mert ő is iszonyatosan szívta.:-)De másnapra semmi baja nem volt.
3/7 anonim válasza:
mi kedden kaptuk meg az oltást,akkor nem volt semmi baja.viszont tegnap,meg főleg ma iszonyatosan nyűgös.mondjuk ő eszik rendesen,láza,duzzanat nincs.
4/7 anonim válasza:
Próbáld meg a Chamomilla homeós bogyót, hátha segít. Nekünk bevált.
5/7 anonim válasza:
Nekem 37.7 volt a láza és germicid C kúp használt csak.Ugyanígy üvöltött mint a tiéd.Én is sírtam már a végén vele.Egy fél kúpot próbálj meg ha van láza.
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nagyon köszönöm a válaszokat. Láza nincs és végre evett is egy kicsit (100 ml) cumisüvegből.:-)
2010. febr. 12. 19:11
7/7 anonim válasza:
Az sem baj,ha most többször eszik keveset.Ha felmenne a láza,próbáld többször cicire tenni,az anyatej lázcsillapító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!