Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 12 hetes babámnak még anyateje...

12 hetes babámnak még anyatejen kívül semmit nem adtam, se vizet, se teát, nem gond, ugye?

Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Nem gond, sőt!!! Még nyáron sem kell adni neki semmit, ha csak szopik. :) Bár sok idősebb nénike hüledezik, ha meghallja, és próbál rábeszélni, hogy adj neki valamit, de ne tedd. Az én anyukám is hónapokig ellenőrizgette sutyiban a babámat, hogy jól van-e, míg végül elismerte, hogy igazam volt. :)
2008. aug. 23. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
dehogy baj!!!!!!!!!!!! a te tejed a legjobb neki és nincs is szükség másra.ő még össze keveri a szomjuság és az éhség érzést vagyis mindegyik ugyan ugy érinti ezért jelezni fog ha valamelyikre szüksége van.Az én kisfiam is ennyi idős és 3oránként szopizik.
2008. aug. 23. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Babám 6 hónapos koráig semmit nem kapott anyatejen kívül. Ez 2 hete volt, de most se nagyon akar mást:-)
2008. aug. 23. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

A nagyon meleg időben nem árt,ha adsz a babának egy kis plusz folyadékot,mert ő is szomjas lehet.Valamint -és ez saját tapasztalat,nem feltétlenűl fordul elő másoknál is-,ha kevés folyadékhoz jut a baba, kikristályosodhat a vizelete és vesehomok,majd később vesekő alakulhat ki.Az én kisfiamnál 12 hetesen vettek észre egy kis vesehomokot,anyatejes, és a gyerekorvos a kórházban a kevés folyadékkal magyarázta,mert értetlenűl álltam előtte, hogy anyatejes , 12 hetes gyereknek mitől lehet vesehomokja.Mára kiürült a homok,de én az anyatej mellé ebben a nagy hőségben,adok neki kamilla teát.Az elején nem nagyon akarta elfogadni,de ma már azt is látom mikor szomjas, mikor kell a tea és mikor elég a cici.

Jó egészséget és jó babázást!

Egy 5 hónapos baba anyukája!

2008. aug. 23. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsó egy nagy hülyeséget írt... Így kell elapasztani a tejet.
2008. aug. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!