12 hetes babámnak még anyatejen kívül semmit nem adtam, se vizet, se teát, nem gond, ugye?
A nagyon meleg időben nem árt,ha adsz a babának egy kis plusz folyadékot,mert ő is szomjas lehet.Valamint -és ez saját tapasztalat,nem feltétlenűl fordul elő másoknál is-,ha kevés folyadékhoz jut a baba, kikristályosodhat a vizelete és vesehomok,majd később vesekő alakulhat ki.Az én kisfiamnál 12 hetesen vettek észre egy kis vesehomokot,anyatejes, és a gyerekorvos a kórházban a kevés folyadékkal magyarázta,mert értetlenűl álltam előtte, hogy anyatejes , 12 hetes gyereknek mitől lehet vesehomokja.Mára kiürült a homok,de én az anyatej mellé ebben a nagy hőségben,adok neki kamilla teát.Az elején nem nagyon akarta elfogadni,de ma már azt is látom mikor szomjas, mikor kell a tea és mikor elég a cici.
Jó egészséget és jó babázást!
Egy 5 hónapos baba anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!