Mitől függ, hogy a babámnak milyen lesz a szemszíne?
Figyelt kérdés
Az apukának zöld, az ő szüleinek barna, a nagyapjának zöld. Az én szemem barna, anyumé is, apukámé kék.
Szerintetek a gyerkőcnek milyen szemszíne lesz??
2008. aug. 23. 15:47
11/13 anonim válasza:
Na akkor én is kérdezek. Én szüleimnek: kék ill barna szemük van. Tesómnak és nekem barnászöld lett.
Akkor, ha a páromé kékes-szürke, enyém barnás-zöld, vajon milyen lesz a babáé? Köszi:)
38 hetes kismami
12/13 anonim válasza:
38 hetes kismaminak: légyszi írd majd meg, hogy végül milyen lett! Nagyon kíváncsi vagyok!
13/13 anonim válasza:
oké, majd megüzenem. Sztem kék tuti nem, többi lehetséges... :)Pedig a páromé is gyönyörű óriási szempillákkal. Nekem is hosszú a pillám, akkor azt is örökli? Jó lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!