Érzékeny köldök, de mitől?
Figyelt kérdés
Más babájának is érzékeny?Most volt mandulagyulladása 1,5 éves kisfiamnak, aki már ezt megelőzően egy köldöktisztítás alkalmával már fájlalta. Mikor ezt megjegyeztem az orvosnak, ő megnézte, de nem talált semmit.Annyit mondott, hogy talán a hasnyálmirigyei is fájnak már, de most 2 hét után is félve nyúlok hozzá,mert sír.2010. febr. 12. 13:09
1/1 anonim válasza:
Szia!
Én mindenképp visszavinném,nem hagynám lerázni magam,mert ha sír,akkor az nem vicc.Nem tudom mi lehet,de ha a hasnyálmirigyei nem a köldöke fájna érintésre szerintem.Nem is hallottam még,hogy a hasnyálmirigyek fájnának ilyen kicsiknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!