Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beöntés lesz a vége?

Beöntés lesz a vége?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos, nagyon makacs székrekedése van, már próbáltam mindent..kamillatea,almalé,rostos gyümölcsök,laevolac szirup se hat, már másfél hete adom neki mégis csak kúppal tud kakilni, nagy erőlködés árán.. még szoptatok, már szinte én is csak rostosat eszek-sok gyümit stb.sokat iszok, itatom szilvalével stb. mégse használ semmi..már nagyon elvagyok keseredve hogy beöntést fog kapni, tud valaki esetleg még valami praktikát? Anyósom a tamarin lekvárt mondta, de nem tudom hogy ilyen pici eheti-e?
2010. febr. 12. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez volt illetve ez a probléma, ami nekünk 100% bevált az a sütőtök ital. Minden héten megiszik 1 üveggel és mindig van kaki. Addig mi is próbáltunk mindent, és csak kúppal ment neki. Most teljesen magától minden erőlködés nélkül sikerül.

2010. febr. 12. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Narancs vagy mandarin?A levét szokták adni ennél kisebb babáknak is székrekedésre.
2010. febr. 12. 12:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, tegnap adtam neki reggel sárgabarackot + sütőtök levet és délután már sikerült magától egy normál állagú kakit produkálnia, nagyon örültem neki! Mégegyszer köszi!
2010. febr. 14. 15:13
 14/14 anonim ***** válasza:
12:01 -es vagyok. Először is gratulálok a sikerhez. Nekem is egy anyuka ajánlotta a sütőtököt és szinte minden gyereknél hatásos. Az én kisfiam szintén ma pakolta tele a pellust egészen bokáig.
2010. febr. 15. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!