Ma a 10 hónapos babám megállt egyedül. Mit tippeltek, mikor indul el?
Én úgy értelmeztem, hogy a háta eljön a bútortól 3-4 másodpercig, de közben ő ezt nem veszi észre, mert azt "hiszi", még támaszkodik, ezért biztonságban van... :o)
első
Én úgy tapasztalom, hogy kb. 4 hónap telik el az első felállás és az önálló járás között. Van itt is egy válaszoló akinél pont így van. Az enyém 10 hósan állt fel, ő is megáll már 2-3 mp egyedül, sétálgat a járássegítővel de ennyi.
1 éves.
Lányom 6 hónaposan hónaposan megállt egyedül, most 11 hónapos (volt 8-án) és megyeget. pl szoba egyik végéből, másikba.
Fiam is 11 hónaposan indult el, de ő csak 8 hónaposan állt fel.
Szóval a tied lehet elindul holnap, de lehet csak tavasszal.
Szia!
7 hónaposan állt fel.8-9 hónap között engedte el a kiságy rácsát.9.5 hónaposan tette meg az első lépést.10 hónapos múlt és 4-5 métert megy.Nem engedi,hogy fogjuk a kezét,soha nem ment kapaszkodva.Úgy látom,hogy már most öntörvényű!
Az en babam majdnem ugyanabban az idoben csinalt mindent mint a tied. 4-6 hosan forgott, 5,5 hosan kuszott, 7,5 hosan felult es felhuzta magat allasba, 8 hosan maszott, 10 hosan megallt egyedul par masodpercig, 10,5 hosan tette meg az elso par lepeseit, 11 hosan eljutott az agytol a szekrenyig(tehat egyensulyozva a kazevel tett egy jopar lepest kb 10-15 lepes), 11,5 hosan nagyon ugyesen ment egyedul, meg szaladt is, 12 hosan pedig mar szaladt ezerrel.Most 13 hos a lanyom:)
Ne aggodj, a te babad is lehet, hogy mar 12 hosan szaladni fog:) Nem vagytok meg elkesve, es egyaltalan nem volt hulyeseg ez a kerdes:)Szep napot. Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!