idaig semmi baj nem volt de kb.2 honapja mikor meghalja a porszivo hangjat nagyon kezd sirni.probaltam,hogy fogja meg de mikor kozelitunk ordit,nem poszivos az orszivonk de nem tudom,hogy most miert fel tole?7 honapos.
2010. febr. 12. 09:52
1/9 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam is sírt ennyi idősen.
Amikor délutánonként lementünk a játszóra,apa addig porszívózott.Elszokott tőle,ha én porszívóztam,be kellett tennem az etetőszékbe,mert üvöltött és csapkodta magát a földhöz.
Pár hónapja ez elmúlt,ha vesszük elő a porszívót,már utánozza a hangját,bekapcsolja,segítene nekem:)
Ne aggódj,el fog múlni:)
2010. febr. 12. 10:01
2/9 anonim válasza:
Az én lányom már kezdetektől sír a porszívótól,és a turmixtól.
6 hós
2010. febr. 12. 10:02
3/9 anonim válasza:
az enyém is sír a porszívótól és a turmixtól is.
ezért én napközben sepregetek, hétvégére marad a porszívózás, amikor az apja fogja az ölében :)
a turmixot meg lecseréltük botmixerre, az halkabb, akkor nem sír.
noj
2010. febr. 12. 10:11
4/9 anonim válasza:
Nálunk is volt egy időszak, amikor félt a porszívótól. Azt csináltam, hogy elővettem a porszívót és hagytam egy kicsit játszani vele. Aztán közösen szereltük össze (persze ő csak nézte és magyarázott hozzá a saját kis nyelvén) és mielőtt bekapcsoltam, mindig mondtam, hogy akkor indulunk és berregni fog, meg hogy nézd mászik ő is anya után:)) Megbarátkozaott vele és most már ő kapcsolja be a masinát, és nagyon örül neki, hogy milyen ügyes:)))
2010. febr. 12. 10:31
5/9 anonim válasza:
lányom "ellenségei": porszívó, távirányítóban a rugók az elemnél, gitár, fúrógép, gyümölcscentrifuga
ami már elmúlt: botmixer, kenyérsütőgép,
2010. febr. 12. 11:15
6/9 anonim válasza:
OFF
érdekes, hogy nem szereti a gitárt. párom gitáros, van neki 4 is, én már rosszul vagyok tőle, de a lányomnál nagy siker. talán azzal lehet a legjobban lefoglalni. :)))
noj
2010. febr. 12. 11:24
7/9 anonim válasza:
Az én kisláynom a porszívót, a botmixert, az elektromos fogkefét, a mosógépet és a hajszárítót nem szereti. Pedig régebben a hajszárító hangja megnyugtatta, most meg úgy fél tőle, hogy teljesen kitágul a pupillája, ha bekapcsolom. Olyan kis édes!
2010. febr. 12. 11:44
8/9 anonim válasza:
11:15
apámnak van elektromos gitárja, ha már meglátja sírva fakad:-))
2010. febr. 12. 12:03
9/9 anonim válasza:
Hú, nálunk ez kétemberes feladat volt egészen 2,5 éves koráig(fél éves koráig még őt sem érdekelte)! Egyikünk lefogta szegénykémet, a másik gyorsan kiszívta. Azóta már megértette, hogy neki lesz jobb. Most 3 éves múlt és már ő kéri, hogy szívjuk ki, közben énekel. A változás annak köszönhető, hogy vendégségben voltunk és ott volt egy nála fél évvel fiatalabb kisfiú, aki így csinálta, sőt ő még magának is bedugta az orrszívót játékból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!