Hirtelen belázasodott a fiam, de nem tudom mitől. Tapasztalt anyukák! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Adtunk neki nurofent ami le is húzta neki.De tudom mivel már volt lázas hogy pár óra és ismét elő jön.Viszont ezzel a kúp szirup kombinációval bajban vagyok.A szirupot kb. 1-1,5 órája adtuk be,de ezt 6 óránként lehet.Kúpot adhatok neki megelőzés képpen?Csak azért szeretnék neki azt is adni hogy éjszaka tudjon/junk aludni,ne legyen sírás.Most akkor mikor adhatok neki kúpot hogy megelőzzük a lázat?Vagy hogy van ez a kombináció?
Segítségeteket előre is köszönöm!!
2010. aug. 14. 17:41
1/3 anonim válasza:
megelőzés képpen semmi esetre se adj neki.Figyeld éjszaka a lázát, és csak akkor adj,ha lázas.Az én fiam is most volt lázas három napig,és nekem azt mondta a doktornő,hogy ne adjak hamarabb.
2/3 anonim válasza:
ne adj megelőzésre, csak ha 38 fölött van a hője. 3 óra kell, h elteljen 2 különböző hatóanyagú szer között.
3/3 anonim válasza:
Panadolt, nurofent 2 óránként lehet váltogatni,mert más a hatóanyaga.De csak megelőzés miatt tényleg ne. Úgy tudom 4 óra kell a nurofen szirup és a kúp között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!