Túletetem? Vagy reflux lehet?
10 hónapos a babám. Már pár hete átálltunk a napi 3X szopi és 2 kajára. Szépen fejlődik (12kg és 87cm), de szopi után egy órával, persze játék közben, iszonyat mennyiségeket bukik ki. Szinte hányás, nem is bukás. És van úgy, hoyg délután még az ebéd is jön kifelé. Nagyon aggódom. Lehet, hogy már nagyon híg a tejem? Szokjunk le a 3. szopiról is és legyen 2 szopi és a többi kaja? Járt máe valaki így?
Van, hogy egyszer sem kakil, van, hogy 3x kevesebbet is.
Hasi uh ra megyünk 26.án.
Iszonyat nagy babád van... lányom 20 hós, 81 cm és 10 kg, és nem kicsi...
Játék közben, mikor már mozgékonyak, előfordul, hogy visszajön a kaja. Próbáld meg evés után nyugton tartani, vagy megpróbálhatsz kevesebbet adni neki. Ilyenkor már mehet a 10-órai, ebéd, uzsi és akár a vacsi is szilárd kajával, a szopi lehet reggel, este.
Mindenképp megér egy vizsgálatot azért, de ha beteg lenne, fájlalná szeritnem , és bukás után nyűgös lenne.
Okés, én is gondolotam már erre, hogy elég lenne a 2x i szopi. Megpróbálom nyugton tartani, de akár egy órával kaja után is megy a bukás.
Igen, nagy, de nem kövér. Fiú és nagyon masszív. Az édesapja kosárlabdázó és én sem vagyok valami alacsony:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!