Leesett az ágyról a babám?
Borzaszto erzes de most errol ennyit epp elegge szegyenlem!
Baja lehet ettol? felsirt rogton, egy perc mulva mar abba piszkalta a jatekat, mosolyog, nem verzik sehol nem piros puklis. figyeli a kezem, hanyni nem hanyt bar 10 perce tortent. szemevel koveti az ujjam, forgolodik...csak jon az ejszaka es felek mert igy se a viselkedeset se az aluszekonysagot nem tusom tesztelni!! mas is jart igy?
ha nem hány, nem lesz aluszékony, és a tekintete nem furcsa akkor semmi baja.
nyugodj meg szinte minden gyerkőc leesik az ágyról. ha megnyugtat éjszaka aludjatok együtt.
szerintem semmi baja, nyugi
NEkem a védő az elején elmondta, hogy minden gyerek leesik egyszer valahonnan, igyekezzünk kitolni minél későbbre és ne magasról legyen. 6 hónap körül esett le, akkor én is megijedtem, de sírt, ayztán játszott tovább ő is. Ne hányjon, ne aludjon bele az étkezésekbe, ne ájuljon el, ne akadjon fel a szeme, ilyesmik.
Később sajnos óriásiakat esett, amikor állni és aztán, amikor járni tanult. Az nagyon kemény, amit az elején művelnek :/ A napokban pl. fülcsonttal kapta el az asztal élét és bezuhant mellé, pedig már hónapok óta teljesen stabilan lépeget...
Hát majd holnap.
De szerintem sincs semmi baja, godolom már nem is emlékszik rá. Ha még púpja sincs,akkor az ijedtség lehetett a nagyobb és jól érkezett.
Kisfiam 6 hósan esett le, nem lett baja. Azonnal felsírt, pukli lett a homlokán, de azt a 2 perces sírást leszámítva nem viselte meg. Én is nagyon aggódtam és nagyon mérges voltam magamra de azóta eltelt 1.5 év és tudom hogy majdnem minden szülővel előfordul ez. Hálisten olyat még nem hallottam hogy nagy baj lett volna egy ágyról leesésről, szóval ne aggódj.
Amúgy más miatt voltunk egyszer ügyeleten, a doki azt mondta hogy ha azonnal felsír akkor nem lehet nagy a baj. Ha nem sokra rá hányna, rossz lenne a közérzete (többet sírna mint az átlag, nem enne, nem követné a mozgásokat) akkor orvoshoz kell fordulni.
Ha éjszaka baj lenne, egyrészt jelezne a légzésfigyelő, vagy felsírna (esetleg többször mint szokott), ha nyugodtan alszik akkor nem lesz baj, ne aggódj.
Hát nem tudom. A te gyerekedet hányszor röntgenezték koponyára?
Mert munkatársamnak is max 2x CT-n nézték és 1 hétig bent kellett feküdni a neurológián, de akkor az 5 hós gyerek fejjel esett a kőre és szétment a feje + elájult. De ez volt a maximum. Én olyat még nem hallottam, hogy egy fejreesést azonnal röntgeneznének...
Ha az enyémet ilyen sugárterhelésnek kitennék, minden becsapódása után, hát tuti már attól lett volna baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!