Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, aki...

Van itt olyan anyuka, aki csak 8 hónapos körüli babájának adott elöször húst?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy babám majdnem 8 hónapos,de még húst nem adtam neki,meg hagymaféléket se.
2010. febr. 11. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Szintén :-)

7,5 hónapos és most a héten kapott először natúr csirkemellet. Ízlett neki nagyon ;-)

Belekevertem almás-szilvás szószba. Csak úgy cuppogott utána :-D

2010. febr. 11. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én még később, mert nyolc hónapos korában volt egy enyhe, de elhúzódó vírusos-hasmenéses időszak, és nem akartam még ezzel is tetézni. Szóval kilenc hónapos korában adtam először, persze csirkét, pulykát, aztán sertést, bárányt, marhát. Nagyon szerette a kezdetektől a húsos kajákat, és ez a mai napig így van (másfél éves).
2010. febr. 11. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
7 hónapos korig csak szoptattam, aztán gyümölcsökkel kezdtük, szóval nemtudom pontosan, de 8 biztos volt, mire húshoz jutottunk...
2010. febr. 11. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Mi is lassan haladunk,az elsö hónapban alig evett meg valamit,igy 7 hósan még a 6 hósnak ajánlott dolgokat eszi,na meg nem akarom 3 naponta újabb és újabb dolgokkal kóstoltatni. A védönöm se jött még,hogy megbeszéljük,mik legyenek a következök,igy inkább megvárom. Bár tegnap cukkinit kóstolt,ami 7 hós kortól ajánlott :)
2010. febr. 11. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 7 hósan adtam neki először a védőnő tanácsára. Először nem tetszett neki de azóta szereti.
2010. febr. 11. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!