Hogyan telt az első nap a babával otthon?
Kíváncsi vagyok milyen az amikor végre hazaérkezik...!
Egyfolytában őt néztétek vagy ment minden a maga útján?!
Nagyon bénáztatok első babás anyukák?!
Szóval hogyan teltek gyakorlatilag az első órák és mivel?
32 hetes kismama
Mi is ketten voltunk,szomat kora du.értünk haza.Már mindent átvettünk,a párommal,nem kakis,nem éhes,nem álmos(hazafelé aludt a kocsiban)nem fázik,nem szoros semmi...Na,ekkor borultam ki,hogy akkor mi az istennek sír.Én lenn sírtam a nappaliban(hogy nem tudom mi a baja,tehetetlen voltam,a kezünkben sem nyugodott meg),a gyerek a hálóban.Aztán fény gyúlt a fejemben (mikor lenyugodtunk 1 kicsit),hogy szopinál 2 korty után üvölteni kezdett és hol húzkodta a lábait,hol meg kitolta magát,tehát vszínű,FÁJ A HASA!Hívtam a védőnőt (este 8)mi a cucca mit lehet adni...Másnap megvette a párom és 1-2 nap után rendbejött és mindenki megnyugodott.4 hónapig kapta az Infacolt.
Pelenkázással,fürdetéssel(apa dolga a mai napig is),szopival,nem volt gond.Nem vagyok 1 pánikolós és a védőnő is segített,ha gond volt,bármikor hívhattam,engem ez megnyugtatott.
Köszi a válaszokat,már most elsírtam magam(biztos a hormonok).
Egyszerűen elsem tudom képzelni egyelőre hogy milyen érzés lesz mikor már itt lesz velünk pocakon kívűl:-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!