Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan telt az első nap a...

Hogyan telt az első nap a babával otthon?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok milyen az amikor végre hazaérkezik...!

Egyfolytában őt néztétek vagy ment minden a maga útján?!

Nagyon bénáztatok első babás anyukák?!

Szóval hogyan teltek gyakorlatilag az első órák és mivel?

32 hetes kismama

2010. febr. 11. 14:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam, így a 4 napos hegemmel jól esett a segítség. Anyu főzött, anyósom kimosta a dolgokat. kb 3-4 hét után már én mostam (addigra le tudtam hajolni eléggé, hogy kiszedjem a gépből. A főzés viszont kb 2 hónapos korában lett újra az én feladatom, addig kaptam anyutól vagy anyósomtól a kaját. Enni nem elfelejtettem, hanem kb nem volt rá időm. Picike volt, így hamar elfáradt, 3-4 hétig alig szopizott, így fejnem kellett és a lefejt tejet adtam. Tehát etetés-büfiztetés-pelusozás-fejés, és maradt jó esetben fél órám a következő körig. Délben reggeliztem. Persze akkor fárasztó volt, így visszagondolva viszont szép volt. És persze néztük a gyereket. Csodáltuk. Volt, hogy iszonyúan kellett pisilnem, és a wc-n eltűnődtem, hogy amikor a hasamban volt, akkor kellett így futnom, nehogy becsorogjon. Kijöttem a wc-ről, megálltam az ágya mellett, és elgondolkoztam, hogy ez a pici gyönyörűség az én hasamban fejlődött. Egyszerűen hihetetlen. Most már 10 hónapos, egy kis rosszcsont, kúszik, gagyog, tündéri. :-)
2010. febr. 11. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi is ketten voltunk,szomat kora du.értünk haza.Már mindent átvettünk,a párommal,nem kakis,nem éhes,nem álmos(hazafelé aludt a kocsiban)nem fázik,nem szoros semmi...Na,ekkor borultam ki,hogy akkor mi az istennek sír.Én lenn sírtam a nappaliban(hogy nem tudom mi a baja,tehetetlen voltam,a kezünkben sem nyugodott meg),a gyerek a hálóban.Aztán fény gyúlt a fejemben (mikor lenyugodtunk 1 kicsit),hogy szopinál 2 korty után üvölteni kezdett és hol húzkodta a lábait,hol meg kitolta magát,tehát vszínű,FÁJ A HASA!Hívtam a védőnőt (este 8)mi a cucca mit lehet adni...Másnap megvette a párom és 1-2 nap után rendbejött és mindenki megnyugodott.4 hónapig kapta az Infacolt.

Pelenkázással,fürdetéssel(apa dolga a mai napig is),szopival,nem volt gond.Nem vagyok 1 pánikolós és a védőnő is segített,ha gond volt,bármikor hívhattam,engem ez megnyugtatott.

2010. febr. 11. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,már most elsírtam magam(biztos a hormonok).

Egyszerűen elsem tudom képzelni egyelőre hogy milyen érzés lesz mikor már itt lesz velünk pocakon kívűl:-))))

2010. febr. 11. 15:10
 14/14 anonim ***** válasza:
15:03-as vagyok (a császáros): én sem tudtam elképzelni, szerintem ezt nem is lehet. A sírásra meg jobb, ha felkészíted a férjed is. 2-3 hétig mindenen sírtam: örömömben, bánatomban, ha hozzám szóltak, vagy ha nem, kis túlzással egy fűszáltól már sírtam. Ezek a hormonok. Akkor is elsírtam magam, amikor a kórházban alá kellett írni egy pár papírt (anya aláírása, szülő aláírása - ez mind olyan új, fura, örömteli, megható volt).
2010. febr. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!