4 és és fél hós babátok mit csinál már? Hány kg és adtok neki valamit tejen tápin kivül?
Nem te írtad ki ugyanezt a kérdést az egyéb kérdésekhez?
Oda is válaszoltam:
Az én kisfiam is 25.-én lesz 5 hónapos. :D
Sokat gagyorászik, kacag, nagyon csiklandós. Mindent a szájába vesz, legyen az takaró, textilpelus, popsitörlős csomag, vagy játék, mindegy. Fordul hasról hátra, illetve oldalra és a tengelye körül pörög. Reggel letettem az ágyra, 2 perc múlva már a másik irányba feküdt. Sokszor szopizik még, 2-3 óránként, változó. Ritkán kibírja a 4 órát is. Most nem tudom, hogy hány kiló, 2 hete volt 5,35kg, 2,95 kg-mal született. Ő is próbálkozik már a felüléssel, meg a hanyatfekvésből hasra fordulással is, bár még nem megy. Imád Apával repülőset játszani. Kezd az esti fürdés közben pancsolni, vagyis élvezi, ahogy a lábával kalimpál.
Próbáltam neki adni almát, nem ízlett neki. Viszont a 4 hónapos Hippes csomagban volt banán, azt 2 nap alatt bevágta. Egy kis faluban lakunk, ahol ilyenek nincsenek, így nem tudok most venni neki. Igaz, kapott alma-banánt, de attól olyan görcsei voltak, hogy egyenlőre leálltunk vele. A sima banántól nem volt baja. Úgy látszik, az alma nem lesz a kedvenc gyümölcse.
A Te kisfiad miket csinál?
Üdv: J
szia én írtam ki a másik kérdést is csak nem láttam a babáknál ezért írtam ki megint!
azt hittem nem jelent meg!
az én kisfiam 3 és fél hós kora óta átról hasra fordul néha vissza is de az nem nagyon megy neki még a oldalra is e tájt kezdett mostmár csak oldaltalszik magátol (mint a nagyok) lejjeb kell a kiságyat rakni mert olyan ügyesen belecsimpaszkodik a rácsba meg a rácsvédőbe hogy szinte felül. Kidobálja a lábait.
Este velünk alszik csak annyira közlekedik ,hogy veszélyes már leteszem hanyatt és már a francia ágy másik végébe van hason és a másik irányba néz a feje.
már probál kúszni maga alá húzza a lábát és egy kicsit halad is nagyon ügyes,állandóan rötyög nagyon mosolygós na és ahogy síkit az se semmi mostanában meg rájött hoyg tud morogni is na az se semmi.
Mindent elszedeget amit elér legyen ez párna pelenka óriás plüsskutya meg van egy katicája ami rezzeg ezt fel kell húzni ezt ő már 3 és fél hós kora óta fel húzza és tetszik neki ahogy rezzeg. Még mindig ez a favorit nála.
Mi is 2 hete voltunk oltáson 6kiló 55 deka volt, 3 kiló 75 tell született.
én pont ma csináltam neki almát babakekszel nagyon izlett neki,de már evett egy párfajta babakaját
sütőtökl pürét, almát banánal, répapürét őszibarackot almával. és a múltkor csináltam magunknak sóskát de nagyon lájtosan megnyalattam vele hát nagyon rá volt készülve hogy ízlik neki a drága:) otthon is mindent meg tud csionálni az ember ,csak időigényes ,de sokkal olcsóbb,csak én is eddig a könnyebb babakajákat választottam.
Köszönöm hogy írtál! Üdv:Szilvi
szia az én fiam is jó súlyba van ,de nem kövér formás,
5 ször eszik 200 ml körül van amikor hagy meg de mostanában ritkán. a tied mennyit eszik??
Persze hogy jó!
Minden baba másképp gyarapszik!
Az anyatejes babákról én is úgy tudom hogy gyakrabban esznek,nekem azt mondta a védőnő ,hogy a tápszerrel úgy jól lakik a baba mint ha töltöttkáposztát evett volna:)
Én is próbáltam 6 ször etettni de nem kell neki!
de,hízik ugy hogy elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!