Babám 8 és fél hónapos. Tegnap felült, és most egyfolytában azt gyakorolja. Mostmár annyit ülhet, amennyit akar? Meg tudom akadályozni, hogy ha eldől, megüsse magát?
szia,
persze, most már nyugodtan, annyi ül, amennyit akar.
az enyém 7 hónaposan ült fel, rá 3 napra elkezdett mászni, szóval erre is számíthattok. :) magának kell megtanulnia, hogyha elesik, akkor az fáj, szóval én nem párnázgattam soha.
noj
Mivel ültéből dőlne, annyira nem üötné meg magát, hogy az sérülést okozzon (feltéve persze, ha nem kések közé vagy forró kányhára dőlne el). Óvi, védeni se érdemes ettől, hiszen az elesésekből-eldőlésekből fogja kitapasztalni, hogy mit hogyan NE csináljon, és így alakul majd ki a veszélyérzete is.
Amit magától meg tud csinálni, az egészséges, így aztán annyit ülhet, amennyit ő akar. Vigyázat: nem annyit, amennyit te akarsz.
Én sem dicsekvés képpen írom, de mi már ülünk, mászunk állunk egy jó ideje, és most 8 és fél hósan elkezdett kapaszkodva lépegetni... remélem nem görbülnek el a lábai, hogy ilyen korán elkezdte...
Egyébként csak annyit üljön (vagy bármit csináljon) amennyit Ő akar!!! Tudni fogja, hogy mennyit bír :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!