Milyen pelenkát, popsitörlőt és kenőcsöt használsz? Melyik jött be legkevésbé?
Pelenka: libero, Popsitörlő: pampers, popsikrém: gyógyszertári receptes.
4 hónapos kislány anyukája
pelenkából most a babylove-ot, 4-es méretig a huggies-t használtuk. mindkettő jó, csak a huggies már nem volt elég.
pampers nem vált be, szerintem olyan mint a papír, kis vékony, a libero se vált be, az meg vágta a combját.
popsitörlőből is a huggies-t használom, szeretem. a nivea baby is bevált, de az drágább. a dzsonzon szerintem nagyon szar:)
kenőcsből a gyógyszertárit nem szerettem, túl vastag, és szerintem büdös, sudocream-et használok újszülött kora óta.
noj
pelenka: libero, huggies
popsitörlő: a sparos hiperjó, de ha nem kapok, akkor csak a pampers
krém: csak a sudocrem, ha gombás, akkor keverem canestennel. A legjobb krém (sudocrem), és nagyon lassan fogy, tehát megéri az árát
pelus: huggies, és mülleres saját márka, valamint 100-as pakkos 2 osztályú pelus
törlő: mülleres (nagyon jó és 4 ft/db-ra jön ki)
krém: ha szükséges akkor sudocrem és neogranormon - de nem állandóan. amúgy meg dm-es, rosmannos vagy mülleres popsikrém, ami épp akciós.
a gabi meg a johnsons cuccok kiütik a bőrét mindig, szal azokat nem használjuk egyáltalán.
pelusból nem szeretem a libero-t mert túl vastag és be is vág itt-ott, ugyanez van a rosmannos-al is. a dm pelus sem illeszkedik rá valami jól, pedig azt is sokan szeretik... a lidlis pelust is nagyon dícsérték, nekünk az is kiütötte a popót.
Pelenka: Libero, Huggies
Popsitörlő: Neogranormon
Popsikrém. Sudocrem
Pelenka: Pampers, 1 és 2 méret is abból ment, hamarosan váltunk 3-ra, de az is Pampers lesz
Popsikrém: alapból gyógyszertári, ha kipirosodik a popója, akkor Sudocrem.
Popsitörlő: változó, használtam kétféle ARO-t, kétféle Pampers-t (narancssárgát és kéket, utóbbinak kellemes az illata, előbbinek nem annyira), de legjobban a Babylove jött be.
Pelenka:pampers
popsitörlö a lidl-ben kaphato popsitörlö nekem nagyon bevalt,az ararol nem is beszelve.
kenöcsöt bepanthent hasznalok.
Pamers pelenka
Gabi törlőkendő
Neogranormon kenőcs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!