Azt olvastam, az anyatejes babak, ahogy nonek ugy egyre jobban megemesztik a tejet, ezert ritkul a kakis pelus is, napi egy-kettore, majd meg kevesebbre, ez hany honapos kor korul fordul elo?
Figyelt kérdés
Az en kislanyom most mult 3 honapos, kb egy hete napi egy, maxi ket kakis pelust produkal, igaz akkor olyan adagokat hogy mindenhol folyik ki, a sulya ugyanugy gyarapszik mint eddig.2008. aug. 22. 21:04
1/4 anonim válasza:
Ezek szerint nálatok már bekövetkezett az általad említett jelenség :-) A kisfiamnál kb. 2 hónapos korban változott meg így a helyzet.
2/4 anonim válasza:
Lányom most 10 hetes, kb egy-másfél hete van egy kaki, előtet egy darabig kettő volt. De most már egy van:-)
3/4 anonim válasza:
Nálunk átlagban 2-3 naponta van kaki.Ma 3* is kakilt,meg is lepődtem,mert ilyen nem volt 1 hetes kora óta,és egyik sem volt az a kifolyós fajta.Talán 7 hetes lehetett mikor legutóbb kifolyt a kaki.Azóta már 13 hetes.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, megnyugodtam.
2008. aug. 23. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!