Kicsi fiam 1 hete kap Similac vassal . Tápszert, és azt vettem észre hogy a korábbi napi többszöri kakink lecsökkent napi 1x és sokkal kevesebbre! Mitől lehet ez? Hányszor kell ennie egy 4 és fél hós babónak?
Figyelt kérdés
Lehet hogy át kell hogy álljon erre a tápra a kis gyomra?? Ugye nincs baj??
Ja és azóta alig alszik!!
2008. dec. 14. 16:38
1/4 anonim válasza:
A vas megfogja a székletet, kinek kevésbé, kinek jobban. A tápszer magában is picit nehezebben emésztheto, mint az anyatej. Lehet, csak errol van szo. Es nem mindig van egyformán kakis pelus sem: eleinte nekunk is volt tobbszor naponta, majd mikor tobbszor kapott tápszert a baba, és kevesebb szopit, ritkultak a pelusok. Aztán elkezdtuk a hozzátáplálást, és meg lett az eredménye:)A tápszeres babáknál azért jo, ha mindennap van legalább egyszer. Az alvásnak meg nem hiszem, hogy koze van hozzá. Ha bántaná ot, hogy nem "megy", azt biztos észrevennéd, nyugos lenne, fájna a pocija, ilyesmi.
2/4 A kérdező kommentje:
Nyügi is nagyon pont amióta esszük!!
Ha foglalkozom vele akkor semmi baja sincs!!
De házimunka is van !!üdv
2008. dec. 14. 17:56
3/4 anonim válasza:
szia, 4,5 honapos volt az én babám is, mikor kezdett nagyon nyugoskodni, azt hittem, lerontották a nagyiék, mivel veluk volt 1napot:) De nem: kezdte kimutatni, hogy unatkozik, aztán kezdett noni a fogacskaja, ami másfél honap után bujt ki...Sokmindentol lehet nyugos. A napi egyszeri kakis pelus ebben a korban szerintem rendben... De esetleg probáld 1-2 nap kihagyni ezt az uj tápszert, és meglátod, tényleg az volt-e a gond.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen a tápszer volt!!
Visszatértünk a Milupához!!
2008. dec. 16. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!