Csak én gondolom így? Hogy egy gyerek tönkreteszi az ember életét?
Van, aki így érzi gyerek után is, nem csak kívülről nézve.
Az enyémet nem tette tönkre, akkor szültem, amiko rmár rengeteget utaztam, tanultam, dolgoztam, felépítettem az életem, macskát neveltem, házat vettem és amikro minden összeállt, jött az ember és a gyerekek is. Én így egyáltalán nem érzek semmit tönkremenve, de van vele feladat és enm lehet rá felkészülni, minden nap meglepődök valamin a gyerek miatt.
Mi fiatalok leszünk akkor is,mikor kirepülnek:) 40 akárhány évesen szerintem még nem fogom elásni magam..
Amúgy nálunk is a "kész tény"kategória volt,de sosem volt kérdés pl.,hogy megtartsuk-e...Nekem a teher és a felelősség nem egyet jelent...Felelősség a gyerek,de tehernek még soha nem éreztem egyiküket sem.
Te is tönkretetted az anyád, apád életét??
Ha te így gondolod, ne vállalj gyereket! Ennyi!
És akkor lehet élni a marha tökéletes életet! Félre ne érts, nem a gyerektől lesz tökéletes az életed, de nem is teszi tönkre!
szerintem az nem rossz dolog, hogy erről akarsz beszélgetni, nem ítéllek el, és őszintén szólva, szerintem van olyan család, ahol ezt így élik meg, de alapvetően egy rendes családba született gyerek szülei szerintem nem. mi sem terveztük az ikreinket, sokszor nehéz ugyan, de ez a része a dolgoknak még nem jutott egyszer sem eszembe. sőt, alig várom ,hogy nagyobbak legyenek és még több időt igényeljenek, hogy elmenjünk mindenfelé, és hogy én legyen az első az életükben, aki csodákat mutat nekik, mint nekem a szüleim, legyen az egy állatkert, vagy a tengerpart...vagy bármi
nem tudom, hány éves vagy, de valószínűleg ha ezt gondolod, még nem értél meg egy gyerekre, és olyan is van, hogy valaki sosem éri, babát szeretne, szerintem ez is normális
Kár hogy anyukád ezt nem így gondolta mikor megfogantál.
attól h van gyerek még nem feltétlen kell feladni az eddigi életet.
nekem van gyerekem és ugyanúgy eljárunk mint amikor nem volt és jól szoktuk érezni magunkat,sőt amióta van a kisfiam azóta több ismerősöm lett és többet járok társaságba.
ha nem akarsz ne legyen de baromságokkal ne provokáld a népet!
Ilyen embereket te jó ég! :D
Akkor te minek is születtél meg? Te is teher vagy akkor.
Ne is szülj gyereket inkább. Csak tönkre tennéd szegény életét........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!