Van itt olyan anyuka, akinek a babájának felvágták a nyelvét?
Tapasztalatokra lennék kiváncsi?
Mennyi idősen csinálták, utána tudott-e enni, bent voltatok-e vele....stb.
Mi most leszünk 5 hónaposak, tavaszra tervezi a doktornő. Szopinál nincs gond, csak azért javasolja, nehogy pösze legyen a babám. Nagyon el vagyok keseredve.....

Barátnőm babája nem tudott szopizni,csak olyan cumisüvegből,amiből dőlt a cucc.De csak 5 hónaposan vette észre a doki,hogy le van nőve a nyelve.Barátnőm nem ment be,azt mondták,neki rosszabb lenne,mint a babának,mert csak egy kis metszés,kész,de a babák nem szeretik a lefogást.
Semmi gond nem lesz,ne aggódj.

Szia!
Nálunk kb. 4 hónaposan csippentették a nyelvét, vele voltam, az ölemben kellett tartani, sírt, mert le volt fogva, de 2-3 perc múlva már semmi baja nem volt. Vérezni is csak pár percig vérzett. Az étvágya is megmaradt utána, semmi gond nem volt. Az orvosom nem ajánlotta, korainak tartotta, azt mondta 1 éves kor alatt nem javasolja, de én ragaszkodtam hozzá, mert gond volt a szoptatással. Sajnos nem oldotta meg a problémát, így tápszeres lett. Egyáltalán nem viselte meg a fiamat, ne legyél elkeseredett.

A fiamnak is 4 hósan vágták fel,mert ahogy szopizott folyton kisebesedett a mellem,és nagyon fájt.Sebészeten dolgozom,ezért bementem,és felvágattam.Enyhén volt csak lenőve.Nem tartottam tőle,mert ezerszer láttam már ilyet.Csak egy kis nyissz egy gömbölyű hegyű ollóval,és megy az élet tovább...Semmi utógondozást figyelmet stb nem igényel utána.
Az enyém mivel sírt a leszorítástól szopival nyugtattam meg,és minden gond nélkül evett....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!