Vaj vagy margarin? Miért?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 21:05
1/14 anonim válasza:
Szia!
A vaj az állati, a margarin növényi eredetű.
2/14 anonim válasza:
A vaj sokkal egészségesebb. A margarin csak "vajpótlék", tele van mindenféle adalékkal, műanyaggal, igazán nem való babáknak.
3/14 anonim válasza:
Kis mennyiségben mindkettőt adok. Jó minőségűt (Milli v. Alföldi vaj, ill. Bertolli margarin). Amennyit vékonyan egy fél szelet kenyérre (ennyit eszik reggelire) ken az ember.
4/14 anonim válasza:
Szia! Nálunk csak Ligát ehet. Abban nincs állati eredetű dolog, sem tejszármazék. Tejallergia miatt!
6/14 anonim válasza:
Vaj.A margarin és az olaj is rkkeltő hatású a legújabb kutatások helyett.Ezért is jobb zsírral főzni.
9/14 anonim válasza:
Margarin, mert az van itthon. És nem hiszek benne, hogy ne azt egye, mint mi (azaz ne kóstolhassa, mert még csak 10 hónapos), hacsak nem allergén az, amit épp eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!