Utazás 15 hónapossal vagy nélküle?
Ti mit tennétek a helyemben? Február 24-től Március 3-ig utaznánk a 15 hónapos kisfiammal és az egyik legjobb barátnőmmel Angliába (repülővel, jegyek nekem és a kisfiamnak is megvéve ) egy közös barátnőnkhöz, ahol van egy 2.5 éves kislány és egy 11 hónapos kisfiú és persze a szüleik. Én azt gondoltam, hogy a kisfiamnak az a legjobb, ha velem együtt van,tehát utazik velem. Viszont többen is amellett érvelnek a családból, hogy kisfiamnak jobb az, ha itthon marad az édesapjával és az imádott nagyszüleivel a megszokott környezetében, és jól ellesz nélkülem egy hetet is. Eddig max. reggeltől estig volt külön tőlem, amikor iskolába jártam, járok.
Mennétek nélküle egy hétre, vagy vinnétek őt is magatokkal? Ahol természetes alkalmazkodni kell a két másik gyerkőc napiritmusához, ahol a megszokott ételeit nem feltétlen tudná enni, ahol minden új és idegen rajtam kívül.
Hogy döntenétek a helyemben ? Válaszokat előre is köszönöm!
HÁt ha barátnőzni, babázni mész ki, akkor vidd a gyereket is, ha meg kikapcsolódni, esetleg kirándulni, akkor inkább ne. Te döntsd el.
Mi 10napra mentünk külföldre - ismerőshöz munka miatt, akkor voltak 5,3,1évesek a gyerekeink. A nagyot elvittük,a másik kettő 10napot a mamánál volt. Senkinek nem lett semmi baja sem érzelmileg, sem sehogy. Nem tudtuk volna a munkát megoldani, ha mind a 3kicsi velünk lett volna, így is folyamatosan foglalkoztatni kellett az 5évest is.
Mi meg kinn élünk Angliában és Magyarba járunk 2 hetet évente. Most már autóval szoktunk, de egy évesen mentünk haza repcsivel, majd kábé 15 hónaposan jöttünk vissza. Akkor egyedül jöttem vele a repcsin haza-Angliába. Apu felvitt minket Pestre-Szeged környékéről-majd egyedül Manchesterig a repülőn-egész úton föl-le rohangált. Más gyerek is volt, játszottak is. Kicsit volt nehéz csak. Ő meg az angol kaját szokta ugye meg, de mikor hazajárunk, semmi gond nincs az evéssel. Most 4.5 éves, az autóval való hazamenetel jobban megviseli, mint a repcsi. Most nyáron autóval haza, majd repcsivel vissza 6 héttel később. Odafele 4-en megyünk-én, párom, és két lányunk, akkor 5éves és 7 hónaposak lesznek.
A te helyedben én vinném, hiszen ott is lesz kisgyerek, kábé ugyanolyan lesz a napirendjük nekik is, a kajával se lesz gond, repülőt meg lehet még élvezni is fogja. Pakolj egy olyan játékot, amit nagyon szeret, és legyen egy új, amit akkor fog először látni a repcsin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!