Mennyire nehéz egy 18 hónapossal és egy újszülöttel? Van vki aki ennyi különbséggel szült?
Szia. Nekem is annyi lessz a két gyerkőc között. Biztos nehéz lessz de ki lehet bírni. Főleg nekem a "nagy" még megébred éjszaka. Úgy szerintem nehezebb.
Nekem nem sok segítségem lessz. Max páromarad itthon egy hétre. De anyuék dolgoznak anyos messze. Szóval biztos nehéz lessz.
Hány hetes vagy?
Köszönöm a válaszokat.
Tegnap tudtam meg 6-7 hetes lehetek. Örülünk neki de kicsit megijedtem azért kérdeztem. Nem kifejezetten terveztük de nem is nagyon tettünk ellene. Kislányom már 2 hónapos kora óta átalussza az éjszakát ezzel nincs gond, de nagyon anyás kezd lenne, mindig mellettem/ velem akar lenni, így kicsit félek, persze tudom még olyan messze van meg addig váltothat de mégis.
Te hány hetes vagy?
Én 13 hetes vagyok. Igen messze van még de hamar itt lessz. Csak úgy elszállnak a hónapok. Észre sem fogjuk venni.
2 es voltam.
Nálunk 16 hónap van a kicsik között. A kicsi most 1 éves, a nagy 2,5 lesz.
Az első 7-8 hónapban semmilyen gond nem volt. Azóta kezd problémásabb lenni, hogy a kicsi is igényli a játékokat, és meg kell osztozni. De még így sem vészes, kezelhetőek.
Szeretik egymást, nekem tetszik ez a kis korkülönbség.
A nagyobb a mai napig felkel éjjelente legalább 2x inni, a kicsi heti 2x kb, de akkor nehéz visszaaltatni.
Egyáltalán nincs segítségünk a férjemmel.
Van mellettük egy iskolásunk is, ő 8 éves, hárman azért már tudnak alkotni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!