Be kell feküdni a kórházba, ha gyermekemnek súlyproblémái vannak? Milyen vizsgálatokat csinálnak?
02-10 22:24 vagyok
Kis súlyú a babám és szintén hypotón. A hypotón gyerekeknél abszolút jellemző lehet, hogy vékonyabbak az átlagnál.
Engem a dévényes tornászunk ezügyben meggyugtatott.
Hát igen jól megkínozták szegénykémet, és a hab a tortán, hogy ebédre dióstésztát szolgáltak fel neki. Megszólalt bennem a vészharang: Ne adj neki belőle, még korai, majd 1,5-2 évesen!!!! De úgy voltam vele csak tudja a kórház mit ad egy 1 éves gyermeknek. Alig evett belőle, nem telt bele 10 perc, bedagadt a szeme és az orrnyerge. Csórikám olyan volt, mint akit összevertek.
Az utólsó válaszolónak: Nekem is mondta a dévényes gyógytornász, hogy a hypotón babák vagy nagyon véknyak, vagy nagyon husossak. De rajta kívül más senki, és amikor a neurológust kérdeztem ő azt mondta, hogy nem tud ilyenről.
Szia!
Az 1. válaszoló vagyok.
De jó, hogy leírtad mi újság! Nagyon örülök, hogy nincs semmi baj! Legalább túl vagytok rajta és megnyugodhatsz.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!