Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az, hogy valamelyik...

Miért van az, hogy valamelyik baba nagyon mosolygós, valamelyik meg nem?

Figyelt kérdés
Összejárunk pár kismamával, és olyan feltűnő ez a jelenség, és nem tudjuk az okát. Az én kisfiam sem mosolyog csak úgy akárkire, ezt ki kell érdemelni nála is, de utána már bizalmaskodik is akár! :)
2010. febr. 10. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Már ilyenkor is megvan a maguk egyénisége. Ki ilyen, ki olyan. Persze alakítani lehet, de megváltoztatni?! Nem.
2010. febr. 10. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az én lányom 1 éves ,és nagyon vigyori.Bárhol,bárkivel.

Ki próvokálja nevetéssel,hogy figyeljenek pl. a bopltban is rá.

A házban van egy kiscsaj,őt meg még nem is láttam mosolyogni.Nem tudom mi lehet az oka.

Hát mások,mint mi is!

2010. febr. 10. 20:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Az egyik kismamának a pincúrkáját, aki már elmúlt fél éves, még nem is láttuk mosolyogni. Még a másik manócska meg már 5 hetesen hangosan kacagott, és azóta is elég csak rákacsintani és máris hangosan röhög. Hogy van ez? Mindkettőt nagyon szereti az anyja.
2010. febr. 10. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyéniség. Mindegyik más egyéniség. Ez is a génekben van.
2010. febr. 10. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Erről nekem az jut eszembe, hogy a szülés előtt pár nappal a kórházban a folyosón beszélgettem egy szülésznővel, aki már 30 éve szakmájában dolgozik. Annyit mondott : mosolygós kismama-nagyon jó, a baba is mosolygós lesz. Igaza lett, kislányom is épp olyan vigyori, mint én :))
2010. febr. 10. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi sem vagyunk egyformák, a babák is különböznek.

Felnőttek között is vannak közvetlenebbek és zárkózottabbak.

Mi a férjemmel igazi vigyorik vagyunk, és a babánk is az.

Ismerek nemmosolygós családot, ott a baba is morcos. Olyan babát is ismerek, aki fél éves, és még nem hallottam hangosan röhögni (az enyém már 2 hónaposan röhögött).

2010. febr. 10. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkoromban nem voltam mosolygós, anyukám ezért nagyon szomorú is volt. És most, 32 évesen sem vagyok mosolygós, csak ha tényleg jó viccet mesélnek. Ezért az anyukám még mindíg szomorú. Valamelyik nap is rámszólt egy ismerősöm, hogy mosolyogjam már el magam, ja és a főnököm is gyakran mondogatta, míg nem mentem szülni. A fiam viszont mosolygós, de csak akkor, ha szimpi neki valaki. És nagyon huncut.
2010. febr. 10. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Igy van...minden baba más.

Rám a kislányom minden indok nélkül rámkacag.Akkor is,ha nem is rá nézek,pl.tv-t nézek,ő rámnéz,és kinevet.De idegenekre még csak rá se mosolyog.6 hós

2010. febr. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!