Mitol fugg vagy miert van az, hogy valamelyik baba nyalaz, es valamelyik baba meg nem?
Figyelt kérdés
Az en babam most 5hos.es nagyon nagyon nyalaz;))es a baratnom fia most 1eves,es semmit sem nyalazott.erdekelne miert is2009. febr. 6. 12:39
1/4 anonim válasza:
Az én kislányomból 2 hónapos kora óta ömlik a nyála. A védőnő megkérdezte, hogy mennyi folyadékot kap, mert ha túl van itatva az kijön belöle. A mai napig még mindig szopizik, de persze 6 hónapos kora óta mást is eszik.
Érdekes a kérdésed, mert az unokaöcsémnek egy percig sem volt a nyakában előke, mert nem nyáladzott. A lányomnak 4 hónapos korában bújt ki az alsó 2 foga, majd pár hét múlva a felső 2 is. Jelenleg 8 foga van, 11 hónapos, de majdnem percenkét cserélem a nyakában az előkét, mert rájön a "motorozás" vagy éppen köpköd, vagy csak úgy gargalizálja a nyálát.
Nem tudom, hogy a babádnak van-e foga? Lehet attól van.
Üdv.
2/4 A kérdező kommentje:
o is 2honaposkoratol nyalazik.meg nincs foga.en is mindenpercben cserelgetem neki,neha meg a ruhajat is ki kell cserelni.inyen meg nem latok semmit.johetne mar a foga;)picidnek jo hamar kijottek,gratulalok.fura,hogy masnak nyalazas nelkul is kijon a foga.
2009. febr. 6. 12:50
3/4 anonim válasza:
nem bizti h a fogtól nyáladzik!Lehet nagyobb a folyadékigénye!Probáld ki nálunk is volt ilyen és a doki azt mondta h több folyadékra van szükség
4/4 A kérdező kommentje:
Most sok vagy keves?a elso valasszolo azt irta,hogy tobb folyadeknal nyalazik,te meg,hogy nem eleg.hat nem tudom,mert a pici meg mindig 2orankent szopizik.nem hiszem,hogy szomjaz,azt jelezne.
2009. febr. 7. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!