Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valamelyik nap éreztem, hogy...

Valamelyik nap éreztem, hogy a baba mozgott (27. hétben voltunk, nagyon mozgékony), de a szokásos rugdosás-úszkálás helyett olyasmit éreztem, mintha rángatózna. Eléggé megijedtem. érzett már ilyet valaki?

Figyelt kérdés

Utána egy jó ideig nem mozdult, teljesen frászban voltam. Olyasmi volt, mint amikor valaki rosszat álmodik, és kapálózik - gyorsan csinálta, és vagy 5-8 másodpercig, símogatnom kellett hogy abbahagyja. Mi lehetett ez? Létezik,hogy a saját mozdulatától megijed? Én éppen ültem, és csend volt, tehát nem kinti dologtól ijedhetett meg.

Eszembe jutott,hogy esetleg valami baja van, de nem akarok fölöslegesen kombinálni, és azóta minden rendben van, továbbra is sokat mozog, úszkál, rugdalózik.

2010. aug. 23. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Furcsának érezhetjük, amiket odabent csinálnak, de szerintem nincs semmi baj. Nekem olyan, mintha néha remegne. De még nem olyan fejlett az idegrendszerük, így előfordul, hogy néha remegnek, rázkódnak. Unokaöcsim két hónapos és láttam őt is rángatózni már ugye idekint. :) Majd szépen fejlődnek, nőnek és akkor már nem lesz ilyen rángatózás.

34 hetes kismama

2010. aug. 23. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előfordult ,mint az áram ütés úgy mozgott semmi baj ez miatt.Főleg ha az orvos mindent rendben talált.Ha már kisebb hely,mert egyre nagyobb a kisbaba,akkor már nem uszkál,hanem inkább ütéseket érzel.
2010. aug. 23. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak csuklott? Az is apróbb-nagyobb rándulásoknak tűnhet, és az utolsó trimeszterben sűrűn előfordul. Egész biztosan nincs semmi baja, ne aggódj. Boldog babavárást.
2010. aug. 23. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

fuu nekem még mindig van olyan, hogy "beremeg"...mozog, mozog, aztán egyszer csak remeg, aztán abba hagyja...tényleg olyan mint mikor álmunkból felriadunk, vagy mikor az ideg rángatja mondjuk a kisujjam, csa úgy tűnik, mintha neki az égész kis teste remegne....biztos normális, sokan írták itt hogy nekik is volt:)az idegrendszer fejlődése miatt van, e aggódj:)ja és az egyik barátnőm kisfiának(2 hós) alvás közben az egyik lába eléggé "berángott", mondtam:jé, nekem is ezt csinálja idebent:)

31 hetes pocakos

2010. aug. 23. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy az idegrendszer fejlődése miatt van. Nyugi, nekem szinte minden nap van ilyen. (35+4)
2010. aug. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!