Tápszerből el lehet készíteni egyszerre több adagot, majd megmelegíteni a babónak?
Én is szoktam előre csinálni, eddig még semmi baj nem volt belőle és ugyanolyan jóízűen meg is ette.
1 éves
Ez a "tápos" kifejezés engem is szíven ütött. Tápost esetleg egy malacra szoktak mondani, nem egy kisbabára. Az anyukák nagy része nem tehet arról, h tápszert kell adnia a babájának.... így is elszomorítja az embert,ha nem tudja a legjobbat megadni a babájának.... és akkor még jön egy ilyen t*hó p*raszt....
Kedves Kérdező! Én az éjszakai adagot meg szoktam csinálni előre. A nappalin is sokat gondokkodtam, mert szegénykém van, h nem bírja ki amég elkészítem (mivel nem óramű pontossággal eszik). Szerintem hallgass nyugodtan arra a válaszadódra, aki a csecsemősöknél dolgozott, ők sem véletlenül készítik el előre.
Köszönöm a válaszokat!
19:45-nek annyit,hogy az én babám nem tápos, hanem tápszeres etetés módját tekintve.Az én babám egy gyönyörű, egészségesen fejlődő kislány!!!!Ebből a megfogalmazásból kitűnik, hogy vszeg te tudtál szoptatni, így nem volt szükséged tápszerre.Akkor meg miért írsz tápszeres kérdésre választ????Elég baj nekünk h. tápszert kell használni, nem kell még a szoptatni tudok megjegyzése is.
Táposak a csibék szoktak lenni,de mindegy.
Van,hogy a lányom 3 óra múlva éhes,de mondjuk sokszor volt már rá példa,hogy valami nem úgy jött össze neki,ahogy ő akarta,sirt,akkor volt,hogy már 2 óra múlva meg kellett etetni,mert csak úgy nyugodott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!