Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az baj, ha nem mindig tudom...

Az baj, ha nem mindig tudom megmelegíteni 6 hetes babámnak a teát? Hasfájásra issza az édesköményteát.

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 12:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem baj. Az enyém is szobahőmérsékletűen kapja az első pillanattól. A kórházban is úgy adták a Mecsek Baby teát nekik. 3hós baba anyukája
2011. máj. 7. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, én kicsit meglangyítanám, mégis csak 6 hete van a világon, semmi hideget, hűvöset nem érzett 9 hónapig, + hamar torokgyulladást kapnak.

Én úgy csináltam, hogy az ágya alá tettünk egy hosszabbítót, és oda dugtam be a cumisüvegmelegítőt. KÉznél volt, és ha 8-asra feltekertem egy perc alatt fellangyította a teát, később a vizet. Ha hallottam, hogy ébredezik a fiam, már nyúltam is oda és ütközésig feltekertem, mire megsimogattam a kisfiamat, esetleg ki is vettem néha, már ott is volt a tea. Persze ne 100 ml-t tegyél a cumisüvegbe, hanem csak kb. 40-50-et és készítsd oda este.

2011. máj. 7. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!