Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Quinny buzz babakocsit fogunk...

Quinny buzz babakocsit fogunk venni, megéri ennyit belefektetni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem max. 50000-ért is lehet tökéletesen jó babakocsit venni. A 3 kerekűekről meg nem hallottam sok jót. Mi Ausztriából vettük 32000ft-ért szállítással együtt és teljesen jó. Nagy, mózeses része is van, nagy kerekei vannak, könnyen összecsukható, 2 irányból tolható, szóval van benne minden ami nekünk kell. Gondoljátok meg, de szerintem olcsóbban is jót lehet kapni.
2008. aug. 22. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Ezt neked kell eldönteni .Ha megteheted anyagilag hogy ennyi pénzt kiadj egy kocsiért akkor nyugodtan vedd meg ha az tetszik.Én 18ezerért vettem kocsit szeretem nagyon.De engem annyira nem hozott ez lázba.Volt még mire költeni ami fontosabb volt.De ha megtehetném akkor minden szívfájdalom nélkül megvenném.Az ember mindent szeretne megvenni a gyermekének amit lehet és a lehető legszebbet legjobbat.És ha megteheti hát miért ne tenné.Egyébként az egy nagyon jó kis babakocsi.
2008. aug. 22. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Én 30 ezerért vettem a kocsimat, és többet nem is adnék babakocsiért. Ez is tud mindent, amit kell. Travel systemként is használható, nagyon kényelmes volt úgy is (még a hordozóval együtt is fel tudtam emelni a buszra, igaz, lettek is tőle karizmaim), utána meg pláne. Újszülött korában nem ezt használtam mondjuk, hanem egy kölcsön kocsit, de az nagyon vacak volt, kb. egy hónapig tologattam benne, de annak semmi fogása nem volt, a buszra sem lehetett vele felszállni, mert nem volt hol megfogni. De egy hónapos kora óta ez van, nagyon szeretem, szeretjük. Most 10 hónapos a fiam, és még most is tökéletes. Egy-két hónap múlva veszek egy kis könnyű sportbabakocsit, és azzal be is fejeztük. Ez is sportkocsis persze, de arra a legegyszerűbb verzióra gondolok, amiket 4-5 ezrekért dobálnak, persze ezek már nagyobbaknak valók.

Szóval szerintem nem éri meg nagyon sokat költeni babakocsira, a célnak az olcsóbbak is megfelelnek. Csak meg kell keresni az olyat, ami a ti igényeiteknek megfelelő. Pl. hogy mekkorára csukható, ha autóval mentek valahová (nekünk nincs kocsink, szóval ez nem volt túl fontos), vagy hogy milyen nehéz, van-e jó fogása, stb.

2008. aug. 22. 21:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk az van és mi meg vagyunk vele elégedve. Összecsukni is könnyű, de nagy csomagtere legyen az autótoknak, mert csak abba fér bele. De nekünk tetszik, szeretjük. Nem sajnálom rá az a pénzt, most is ezt venném meg.
2008. aug. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!