Quinny buzz babakocsit fogunk venni, megéri ennyit belefektetni?
Én 30 ezerért vettem a kocsimat, és többet nem is adnék babakocsiért. Ez is tud mindent, amit kell. Travel systemként is használható, nagyon kényelmes volt úgy is (még a hordozóval együtt is fel tudtam emelni a buszra, igaz, lettek is tőle karizmaim), utána meg pláne. Újszülött korában nem ezt használtam mondjuk, hanem egy kölcsön kocsit, de az nagyon vacak volt, kb. egy hónapig tologattam benne, de annak semmi fogása nem volt, a buszra sem lehetett vele felszállni, mert nem volt hol megfogni. De egy hónapos kora óta ez van, nagyon szeretem, szeretjük. Most 10 hónapos a fiam, és még most is tökéletes. Egy-két hónap múlva veszek egy kis könnyű sportbabakocsit, és azzal be is fejeztük. Ez is sportkocsis persze, de arra a legegyszerűbb verzióra gondolok, amiket 4-5 ezrekért dobálnak, persze ezek már nagyobbaknak valók.
Szóval szerintem nem éri meg nagyon sokat költeni babakocsira, a célnak az olcsóbbak is megfelelnek. Csak meg kell keresni az olyat, ami a ti igényeiteknek megfelelő. Pl. hogy mekkorára csukható, ha autóval mentek valahová (nekünk nincs kocsink, szóval ez nem volt túl fontos), vagy hogy milyen nehéz, van-e jó fogása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!