Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem hajlando a 10...

Miert nem hajlando a 10 honapos babam megfogni a cumisuveget?

Figyelt kérdés

Bocsanat az ekezet hianyert. A fiam nem hajlando hozzanyulni a cumisuveghez mikor itatom/etetem. Szinte inkabb szettarja a karjait. Ha rarakom az uvegre a kezeit akkor elrantja oket. Miutan vegzett akkor viszont elveszi tolem es jatszik vele. Nem hasonlitgatni akarok, de baratnom kisfianak ilyen idosen mar reg le volt rakva a szonyegre es ivott amikor akart.

Nem teher nekem ezt csinalni, csak kivancsi lennek a miertjere. MAM-os uvegunk van, mar raktam ra neki ra valo ,,fogantyut'' is, azt sem fogja meg.

2015. febr. 6. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hátonfekve megfogta már a lábát vagy lábujjait?
2015. febr. 6. 22:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, mostanaban mar egyre ugyesebben. Most jutott el odaig, hogy be tudja kapni a labait. Bar oldalra gurul kozben. Ennek van valami koze hozza?
2015. febr. 6. 22:17
 3/11 anonim ***** válasza:
hátonfekve játékot két kézzel megfog, átveszi egyikből a másikba, szájhoz emel?
2015. febr. 6. 22:19
 4/11 anonim ***** válasza:

ha elgurul egy tárgy nyú utána? meg akarja szerezni?

ha igen, akkor csak kényelmes

majd a többi önállósodásnál figyelj, hogy hagyj néha neki mozdulatokat egyedül, különben mindig tőled fogja várni

2015. febr. 6. 22:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Persze, ezeket mind csinalja, minden rendben vele. Mar lepeget is, maszik, ul stb. Mindent csinal ugyesen. Szepen jatszik a jatekaival is. Csak az uveget nem fogja meg :)
2015. febr. 6. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:

az övegen van olyan "kis karocska"?

én babám akkor nyúlt először az öveghez amikor nagyon éhes volt és tömte volna ő is a szájába

2015. febr. 6. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat ha arra a fogora gondolsz, akkor igen. Illetve neha rarakom, neha leveszem, hatha megprobalja megfogni. De nem.
2015. febr. 6. 22:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van nàlunk is, fogòval fogò nelkül sehogy. A vizet ha a földön hagyom elveszi inna is magàtólde nem eli elèg magasra így csak a levegőt szívja, tàps5ert megfogni sem hajoandó.

9hónapos...de màszik bútorok mellett lèpked,ül... làbàt sohasem vette a szàjàba...jàtszik 7s mendennel, szekrènyeket ki be pakolja..

2015. febr. 6. 22:30
 9/11 anonim ***** válasza:
lehet nem akar elszakadni még a babakortól :)
2015. febr. 6. 22:31
 10/11 anonim ***** válasza:
A kisebbik fiam csinálta ezt! Egy évesen egyedül evett, kanalazott, mindent megfogott, de akármilyen üveget, kulacsot, stb. adtam neki, abból nem ivott, nekem kellett itatnom. :) De szépen lassan elhagyta ezt a szokást és megtanulta a dolgot. Bár nem emlékszem, hogy mikor, de kb. 1,5 éves korában már tuti egyedül ivott az üvegből is (meg pohárból is). Szerintem ne "erőszakoskodj" vele, ne tedd a kezét rá. Rakd elérhető helyre, itasd, ha kéri, előbb-utóbb magától fog utána nyúlni. Szerintem nincs ezzel semmi gond.
2015. febr. 6. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!