Miert nem hajlando a 10 honapos babam megfogni a cumisuveget?
Bocsanat az ekezet hianyert. A fiam nem hajlando hozzanyulni a cumisuveghez mikor itatom/etetem. Szinte inkabb szettarja a karjait. Ha rarakom az uvegre a kezeit akkor elrantja oket. Miutan vegzett akkor viszont elveszi tolem es jatszik vele. Nem hasonlitgatni akarok, de baratnom kisfianak ilyen idosen mar reg le volt rakva a szonyegre es ivott amikor akart.
Nem teher nekem ezt csinalni, csak kivancsi lennek a miertjere. MAM-os uvegunk van, mar raktam ra neki ra valo ,,fogantyut'' is, azt sem fogja meg.
ha elgurul egy tárgy nyú utána? meg akarja szerezni?
ha igen, akkor csak kényelmes
majd a többi önállósodásnál figyelj, hogy hagyj néha neki mozdulatokat egyedül, különben mindig tőled fogja várni
az övegen van olyan "kis karocska"?
én babám akkor nyúlt először az öveghez amikor nagyon éhes volt és tömte volna ő is a szájába
Ugyan ez van nàlunk is, fogòval fogò nelkül sehogy. A vizet ha a földön hagyom elveszi inna is magàtólde nem eli elèg magasra így csak a levegőt szívja, tàps5ert megfogni sem hajoandó.
9hónapos...de màszik bútorok mellett lèpked,ül... làbàt sohasem vette a szàjàba...jàtszik 7s mendennel, szekrènyeket ki be pakolja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!