Anyukák, hány ml-t eszik egy nap 6 hós körüli babátok?
Szia!
Kisfiam 22-én lesz 6 hónapos, és ő is nagyon keveset eszik. Naponta összesen 700 ml körül. Már teljesen kész vagyok, hogy csak ennyit eszik, de védőnő és doki is mondta, hogy nagyon szépen gyarapszik, szóval elég neki.
Csak anyatejes, még nem kezdtük el a hozzátáplálást.
Köszönöm a válaszokat!
Az én kisfiam is tápszeres,majd a jövőhéten kezdem el a hozzátáplálást,remélem akkor ő i többet fog enni.
Egyébként most valamivel több,mint 7 kiló.
A páromat már azzal akasztom ki,hogy azon aggódom miért nem akar rendesen enni,miért kezd el sírni kb 120 ml után...a többit nyöszörögve eszi...-ha eszi-
Én nem tudom, hogy hány ml-t eszik egy nap, de nem sokat az tuti. Anyatejes. Kb. két hete mérlegre tettem, és bizony volt, hogy 2 ciciből evett 100-at, vagy max. 120-at, de volt, hogy csak 70-et. Ő többször eszik, de keveset. Így állt be a kereslet-kínálat. Napközben 5x eszik, és éjszaka is 2x szopizik, így azért szerintem kb. 700 ml megvan 1 napra.
6 hónapos + 1 hetes, most kezdtünk kóstolgatni almát, őszit, de örülök, ha 20-25 ml lemegy ezekből, még nagyon nem tetszik neki!
Szerintem ha 120-at eszik ne aggódj, ne nyomd bele a többit. Mi sem eszünk mindig ugyanakkora mennyiséget!
Mi sem eszünk talán még ennyit sem. Kisfiam 5én volt 5 hós. Néha lemérem, van hogy csak 60at szopizik. Néha 1.5 óránként megetetem csak, hogy legyen tejcsi a pocijában és gyarapodjon... Magától nagoyn ritkán kér enni :(.
Dehát ők ilyenek, vagy arra szakosodtak, hogy kikészítsék az anyjukat a kevés evéssel :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!