Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, hány ml-t eszik egy...

Anyukák, hány ml-t eszik egy nap 6 hós körüli babátok?

Figyelt kérdés
Kicsit aggódom,hogy az én kisfiam keveset eszik,kb két kicsit étvágytalanabb lett... 5,5 hónapos, egy nap 4szer eszik,kb 800 ml-t összesen.
2010. febr. 10. 15:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 22-én lesz 6 hónapos, és ő is nagyon keveset eszik. Naponta összesen 700 ml körül. Már teljesen kész vagyok, hogy csak ennyit eszik, de védőnő és doki is mondta, hogy nagyon szépen gyarapszik, szóval elég neki.

Csak anyatejes, még nem kezdtük el a hozzátáplálást.

2010. febr. 10. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom is most kezdett többet enni,mióta hozzátáplálom.Előtte(tápszeres)4szer evett egy nap.4szer 180ml-t.
2010. febr. 10. 15:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is kb ennyit eszik vagy még kevesebbet. Ő most 7 hónapos. A főzelékből sem eszik meg 100 gr-nál többet. Én is úgy érzem hogy kevés, és a súlya sem annyi mint a korabelieknek mert csak 6200 gr, de a doki szerint meg teljesen rendben van.
2010. febr. 10. 15:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok véletlenül elküldtem.Még annyit akartam,hogy ne aggódj,ezek szerint a babádnak ennyi elég,ha éhes lenne többet enne.Felnőttek közül is van aki kisebb étvágyú.
2010. febr. 10. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én lányom 18-án lesz 6 hós.750-et eszik.Tápszeres.
2010. febr. 10. 15:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az én kisfiam is tápszeres,majd a jövőhéten kezdem el a hozzátáplálást,remélem akkor ő i többet fog enni.

Egyébként most valamivel több,mint 7 kiló.

A páromat már azzal akasztom ki,hogy azon aggódom miért nem akar rendesen enni,miért kezd el sírni kb 120 ml után...a többit nyöszörögve eszi...-ha eszi-

2010. febr. 10. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy hány ml-t eszik egy nap, de nem sokat az tuti. Anyatejes. Kb. két hete mérlegre tettem, és bizony volt, hogy 2 ciciből evett 100-at, vagy max. 120-at, de volt, hogy csak 70-et. Ő többször eszik, de keveset. Így állt be a kereslet-kínálat. Napközben 5x eszik, és éjszaka is 2x szopizik, így azért szerintem kb. 700 ml megvan 1 napra.

6 hónapos + 1 hetes, most kezdtünk kóstolgatni almát, őszit, de örülök, ha 20-25 ml lemegy ezekből, még nagyon nem tetszik neki!

Szerintem ha 120-at eszik ne aggódj, ne nyomd bele a többit. Mi sem eszünk mindig ugyanakkora mennyiséget!

2010. febr. 10. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, az lemaradt, hogy 7,5 kiló, tehát szépen gyarapszik, meg is dicsért a dokinéni! :) Ha a Te babód is szépen gyarapszik, akkor nincs gond!
2010. febr. 10. 15:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Február 1-én volt 6 hónapos.A 120nak örülük,bár ritkán mérem.Csak kíváncsiságból,eszik-e már többet.De nem.4,5 hónaposan kezdtem a hoizzátáplálást,most jutottunk el oda,hogy van,mikor megeszik egy üveg bébiételt.Kiváltani még nem sikerült étkezést.Félek,sose jön el az idő.Mindig is ennyit evett egyébként.Az első perctől szinte.Sőt,az elején még többet is.Hízott,mint a gomba,most egy ideje lelassult,ami szerintem normális.Anyatejes,8700g
2010. febr. 10. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi sem eszünk talán még ennyit sem. Kisfiam 5én volt 5 hós. Néha lemérem, van hogy csak 60at szopizik. Néha 1.5 óránként megetetem csak, hogy legyen tejcsi a pocijában és gyarapodjon... Magától nagoyn ritkán kér enni :(.

Dehát ők ilyenek, vagy arra szakosodtak, hogy kikészítsék az anyjukat a kevés evéssel :).

2010. febr. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!