Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól volt pizsamája a...

Mikortól volt pizsamája a gyerekednek?

Figyelt kérdés
Fürdés után ráadtad, reggel meg levettétek és más ruhát kapott?
2015. febr. 6. 18:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Azt elfelejtettem, hogy barátnőm kb 1 éves koráig úgy öltöztette a lányát, hogy este fürdés után ráadta a bodyt-nacit stb.. amit másnap egész nap hordott a lány, szóval már abban is aludt. Én ettől elvoltam szörnyülködve mert volt hogy farmer naciban altatta a lányt, vagy gumis derekú nadrágban...

2015. febr. 6. 19:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag első perctől csináljuk azt, hogy van alvós ruhája a gyerekeknek meg napközbeni. Az elején volt az alvósrugi meg a nappali rugi. Bodyt mindig este adtunk tisztát.
2015. febr. 6. 20:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Kb 8 honapos kora óta, vagyis hát tél óta mert ugye éjszakára melegebben öltöztetem. Vagyis reggel kap rövid bodyt meg nacit, éjszakára hosszú body, harisnya, hálózsák.

Előtte amúgy fürdéstől fürdésig volt rajta a body. Na persze ha nem ette le.

2015. febr. 6. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Olyan 5 hónapos kora óta, amióta csak éjszakára hord rugit.
2015. febr. 6. 20:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért farmerban elég durva lehet egész éjjel. Én nappal is leveszem a farmert a fiamról, ha aludni akar és ráadok egy harisnyát. Szerintem abban kényelmesebb az alvás.
2015. febr. 6. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:

hát a farmerben alvás nem kicsit borzalmas. az én fiam útra sem viseli el a farmert.

én most úgy csinálom hogy fürdésnél tetőtöl talpig csere alszik benne, másnap abban van majd a köv fürdésnél tisztát adok rá. de most már annyira "emberi", olyan más, olyan nagy baba már, hogy kúszik mászik..stb, nem tudom jobban leírni :) nem eszik alszik baba. és gondoltam elkülönítem az alvós és nappali rucit.

2015. febr. 6. 20:51
 17/19 anonim ***** válasza:

Nálunk amikor elkezdett kúszni, akkor már nem adtam rá rugit napközben, mert nehezítette a mozgását, ahogy rátérdelt visszafogta a kezét.

Viszont éjszakára megmaradt a rugi, akkor nem mászni, hanem aludni kell:)

Most már másfél éves és már vadászom a nagyobb méretű talpas pizsit, mert a hobbyja hogy levesz magáról mindent zoknit és éjszaka ugye nem túl előnyös mezítláb aludnia, hisz nem figyel oda,h be legyen rendesen takarva.

Én reggel harisnya+bodyba öltöztetem, mert akkor is letépné magáról egyből a zoknit. Aztán ha megyünk valahova akkor húzok rá nadrágot,pulcsit, gyorsan kész van. Úgy tervezem h tavasszal amikor már melegebb van, akkor meg szoknyát adok majd a harisnyára és egyből indulásra kész. Nyárra még nincs ötletem...

2015. febr. 6. 21:49
 18/19 anonim ***** válasza:

én pont úgy vagyok, mint kérdező,még éjszkára kap tisztát,abban van nappal, csak adok rá pluszt is,mert hideg van.

de ahogy kúszik mászik, ehet nadrágra át kellene térnem.

csakhogy nálunk így is naponta-kétnaponta megy a mosógép a babacuccokkal...

2015. febr. 6. 22:42
 19/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó mi már áttértünk a nadrágra, mert ahogy az utolsó előtti írja az én fiam is beleakad a talpas rucikba. tehát body-harisnya-h.u. felső és pamut naci. amúgy utolsó előtti, én is úgy vagyok vele hogy éjszaka aludni kell,de erre még a fiam nem jött rá. egész éjjel addig kuszik amíg az ágy ér.
2015. febr. 7. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!