Spenótot mikortól adhatok a babának?
Figyelt kérdés
Adhatom a fagyasztott parajpürét vagy csak az általam friss spenótlevélből készítettet?2008. aug. 22. 11:50
1/3 anonim válasza:
A spenót oxálsavat tartalmaz,ezárt kálciumkárosító.Ezt tejjel v.tejszínnel szoktuk ellensúlyozni,ezért amég a baba nem éri el azt a kort(1év min.),amég nem kaphat tejet,spenótot sem.
2/3 anonim válasza:
Én 7-8 hónaposan adtam,jobb a friss mert azt tudod miből van, attol a kevés tejtől se lesz semmi baja,nem kell kivárni az egy évet.Az én fiam 9 hónapos kora óta issza a tehéntejet és semmi baja.Csak zárojelben:én 1 hónapos kórom óta tehéntejet kaptam mert akkoriban úgy 31 éve az összes tápszert kihánytam és mégis felnöttem.
3/3 anonim válasza:
Bébiételben -ha jól tudom- már fél éves kortól van.
Én nem adnék tehéntejet a babámnak (már nem).
Sajnos a fiam is kapott 1 éves kora előtt, és most 9 évesen derült ki róla, hogy tejcukorérzékeny. És bizony ez lehet attól, hogy kiskorában itta:(((
Ezt az előző választ adó miatt írta csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!