16 hónapos babának milyen mesekönyvet vegyek amiből tárgyakat, állatokat tudna tanulni?
Alexandra könyvesbolt tele van ilyenekkel.
Kis alakú keménylapos könyvecskék párszáz forintért, egy lapon egy tárgy/állat.
Amiben tárgyak és állatok vannak:-)
A brendonban láttam két könyvet, nagyon tetszett, az egyik egy éves korig a babák szókincsét foglalja össze, a másik két éves korig. Minden oldalon egy szép nagy kép, és alatta a megnevezés. Ablak, kutya, asztal...stb. Nagyon ötletes. De sok ilyen könyv van, ha valahol gyerekosztályon bolyongsz...
Szerintem még korai, nem biztos, hogy le fogja kötni, de persze én nem ismerem a babádat. A kisfiam 17 hónapos, egy ideje próbálgatok neki mesélni, mesét olvasni, de nem nagy sikerrel. Nekünk van több meséskönyvünk is, az egyik címe Grimm mesék, 4 mese van benne, A4-es könyv, aminek az alján van kb. 3-4 sor oldalanként, a többi kép, de azt sem tudom neki elolvasni. :) Nézegetjük, lapozgatjuk, megnézzük mik vannak a képen (állatok, néni, stb.), de ennyi. Ha elkezdem olvasni, kb. 2 szó után ő már lapozza tovább. Nincs képes meséskönyved? Mert esetleg kipróbálhatod, hogy nézitek a képeket együtt és "kitalálsz" hozzá egy mesét. Én elmeséltem neki így a szuper-lerövidített Hófehérkét.
Egyébként egyszerűbb, ha bemész egy könyvesboltba és ott szétnézel a könyvek között, biztos találsz kedvedre valót!
Boldog babázást és örömteli meséléseket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!