Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is úgy érzi, hogy hiába...

Más is úgy érzi, hogy hiába takarít? Reggel porszívózok, de már kisfiam fél óra múlva talál valami szöszt.

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már kezdem úgy érezni, másból se áll a napom, csak szöszszedegetésből:))

Mindennap felporszívózok, és az én fiam is ilyen profi minőségellenőr, azonnal elővadászik valami szöszt. Már nem is idegesítem rajta magam:))

2010. febr. 10. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nálunk is fél naponta lehetne porszívózni pedig benyúlok mindig a kanapé alá is meg ahová beférek a porszívóval.
2010. febr. 10. 11:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen. Képtelenség a szőnyegeket normálisan kiporszívózni. Ha mégis sikerül, tuti hogy újra szöszös lesz mikor rálépünk, pedig a padlót is rendesen porszívózom.
2010. febr. 10. 11:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk laminált parketta és kő van. Hetente 3-szor porszívózok, hetente 1-szer mosok fel.

A 14 hónapos babámnak mégis minden délutánra olyan koszos a zoknija, mintha soha nem takarítanék. Ráadásul ő is összecsipked minden szöszt.

2010. febr. 10. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk padlófűtés van, és állandóan porszívózok, mindennap reggel felmosok, de ahogy leülök játszani a babám mellé, már látom is, hogy kezdhetem elölről a felmosást:( még csak 5 hónapos, és még nem kúszik mászik, de ha már én is rögtön meglátom a szöszt akkor ő biztos, hogy megtalálja :)

gondoltam rá, hogy a térdére és a kezeire rongyot kötök és úgy fog majd csúszni mászni közben meg takarít :) persze csak viccből gondoltam ilyenre :)

2010. febr. 10. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó, ez jó volt:) Az én fiam kúszik körben, és a kis ruhája olyan gyönyörűen fényesíti a parkettát (csak ott szeret, mert a szőnyeg nem csúszik:D) mindig látom, hogy kezdhetem előlről a takarítást:)
2010. febr. 10. 12:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Engem sem idegesít már. Csak a hálóban van szőnyeg, nappaliba laminált, többi járólap. 2x porszívózok, 1x törlök.
2010. febr. 10. 12:55
 8/9 A kérdező kommentje:
De ha naponta porszívózok, akkor is találna valamit.
2010. febr. 10. 12:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, parketta, szőnyeg, linóleum, és konvektor. Sűrűn szellőztetek, jön a por befele, pormacskák állandó vendégek, nem lehet kiirtani őket. :( Babám most kezd kúszni mászni, szörnyű látnom....de ennél nagyobb tisztaságot nem tudok csinálni, mint naponta van hogy 2 porszívózom, felmosok..., a szőnyeget még nem tudtam kitisztíttatni
2010. febr. 10. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!