Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnő kötelessége?

A védőnő kötelessége?

Figyelt kérdés

Olyan sok kérdést láttam ezzel kapcsolatban, hogy megkérdeztem végül.

A baba születésekor rögtön jönnie kell, 6 hetes koráig hetente, utána havonta kell jönnie. Egy éves korától pedig 3 havonta. Neki, házhoz.

Új rendelkezés szeptembertől: Neked kell bevinned a babát státuszvizsgálatokra 3, 6 hónaposan, 1, 2 és 3 évesen.

Tehát ne hagyjátok magatokat, hogy titeket ugráltasson a babával!

2010. febr. 10. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát igen...ezért fizetik.

Viszont engem nem ugráltat,mert abszolút nem tartjuk a kapcsolatot.Terhesen kétszer voltam nála,egyszer 10,majd 30 hetesen.Kijött,megnézte a babát és ennyi.

Nemigazán érdeklem őt.Mondjuk én megvagyok nélküle,van honnan tanácsot kérnem.

2010. febr. 10. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Hát ehhez muszály hozzászólnom. A mi védőnőnk, aki most jött az iskolapadból, nem igazán töri magát, ha ki is jön nagy ritkán, akkor is marad 10 percig, szétnéz a házban, kérdezget a berendezésről, de a babára épp hogy egy pillantást vet, és megjegyzi, hogy de nagy már. Ennyi a tudása, soha meg nem fogta, (mondjuk ennek örülök) nem vizsgálta meg, nem ad tanácsok, csak a papírjait töltögeti. És amit utáltam, hogy megjelent váratlanul, mindig a legrosszabbkor. Ebben a hónapban mondtam is neki, hogy ne fáradjon, nincs kérdésem. Ennyit a védőnőkről!
2010. febr. 10. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Én terhesen elmentem hozzá,hogy kapjak kiskönyvet.Azóta sem láttam.Fel sem hívott,semmi.Nem sok kismamája volt,mert kisváros.

Már 6 hós a babám.

2010. febr. 10. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én védőnőm is nagyon ritkán jön,és nem is ad tanácsokat,csak általánosságban beszélgetünk.

Ha kérdezek valamit,hárit,nem válaszol egyértelmüen.

Sok dolgot a játszótéri anyukáktól tudok meg.

2010. febr. 10. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan foglakoztat engem is ez a kérdés.Szerintem szinte feleslegesek a védőnők.Legalább is kisbabásoknál.Én nem látom semmi értelmét.Úgy is nekem kell mindent megoldanom.

Szerintetek kisvárosban vagy falun jobb a helyzet?

2010. febr. 10. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm egy tündér, legszívesebben kitüntetném. A legnagyobb segítségem 20 hónapja, mióta megvan a fiam.Éjjel nappal hívható, segítőkész, tapasztalt, rendszeresen jön. Mindenkinek ilyet kívánok, ha fiam 2 éves lesz és nem jön többet, bitos hogy egy nagyobb összeggel megköszönjük az elmúlt időszakot!!Ha nem fogadja el,elrejtem a táskájában:)

Csak azért írtam hogy ilyen is van!

2010. febr. 10. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
az én védőnőm 2x volt kint a gyerek születése óta.ha hívom és nem tudom elérni,nem hív vissza.de ha bemegyek és kérdezek,akkor tud értelmes válaszokat adni.
2010. febr. 10. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!