A védőnő kötelessége?
Olyan sok kérdést láttam ezzel kapcsolatban, hogy megkérdeztem végül.
A baba születésekor rögtön jönnie kell, 6 hetes koráig hetente, utána havonta kell jönnie. Egy éves korától pedig 3 havonta. Neki, házhoz.
Új rendelkezés szeptembertől: Neked kell bevinned a babát státuszvizsgálatokra 3, 6 hónaposan, 1, 2 és 3 évesen.
Tehát ne hagyjátok magatokat, hogy titeket ugráltasson a babával!
Hát igen...ezért fizetik.
Viszont engem nem ugráltat,mert abszolút nem tartjuk a kapcsolatot.Terhesen kétszer voltam nála,egyszer 10,majd 30 hetesen.Kijött,megnézte a babát és ennyi.
Nemigazán érdeklem őt.Mondjuk én megvagyok nélküle,van honnan tanácsot kérnem.
Én terhesen elmentem hozzá,hogy kapjak kiskönyvet.Azóta sem láttam.Fel sem hívott,semmi.Nem sok kismamája volt,mert kisváros.
Már 6 hós a babám.
Az én védőnőm is nagyon ritkán jön,és nem is ad tanácsokat,csak általánosságban beszélgetünk.
Ha kérdezek valamit,hárit,nem válaszol egyértelmüen.
Sok dolgot a játszótéri anyukáktól tudok meg.
Komolyan foglakoztat engem is ez a kérdés.Szerintem szinte feleslegesek a védőnők.Legalább is kisbabásoknál.Én nem látom semmi értelmét.Úgy is nekem kell mindent megoldanom.
Szerintetek kisvárosban vagy falun jobb a helyzet?
Az én védőnőm egy tündér, legszívesebben kitüntetném. A legnagyobb segítségem 20 hónapja, mióta megvan a fiam.Éjjel nappal hívható, segítőkész, tapasztalt, rendszeresen jön. Mindenkinek ilyet kívánok, ha fiam 2 éves lesz és nem jön többet, bitos hogy egy nagyobb összeggel megköszönjük az elmúlt időszakot!!Ha nem fogadja el,elrejtem a táskájában:)
Csak azért írtam hogy ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!