Miért nem fogadja el a cumisüveget?
nem azért, de nem azt írta, hogy nincs teje, csak pótolni szeretné. És pótlásra szerintem megfelel a tejpép. Egyébként azért írtam aztmert azt lehet kanálból enni.
Ha nem fogadja el a cumisüveget, akkor pohárból itathatod.
kiskanál, pipetta, feles pohár.
nem kötekedni akarok, de biztos éjjelre szükséges a pótlás? pont éjjel termelődik a tejed, inkább estére szokott kelleni. és tuti nem csak szomjas vagy azért kell fel, hogy csak cicizzen?
Igazad van,bocsi!Ha anyatejjel meg tudod oldani a két tejalapút,akkor már elég csak a pép.
Én pohárból adnám neki...más lehetőség nem igen van.Hacsak nem bekanalazod,de hát azalatt megőszülsz.Vagy mikor kicsi volt a babám,és nem akart folyadékot inni,a Nurofen,vagy Panadol mérő-fecskendőjével adtam neki.Azzal is szépen itta,de nagyon sokáig tart.
Mi is így voltunk,kipróbáltam többféle etető cumit és végül a Dm-es cumisüveg és cumi jött be,ami hasonlít a mellre.Árban is elég jó és azóta is azt használjuk.A többi pedig áll a szekrény mélyén...
Próbáld ki,hátha bejön.
Én is próbáltam pépet éjszakára,de megszomjazott és ott voltunk,ahonnan indultunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!