3,5 hós babánál elkezdhetek hozzátáplálni? Apad a tejem és nem fogadja el a cumisüveget!
Nem kezdheted el, annyira pici, még a gyomra nincs készen. várj vele még legalább 2 hónapot! nekem is 3,5 hós a babám.
Adj neki tápszert, ha nincs elég tejed. ha éhes lesz, hidd el, elfogadja majd a cumisüveget.
Az enyémek tápszeresek, de 3,5 hónaposan már elkezdtük a gyümizést, és 4 hónaposan a főzeléket!
Úgyhogy nyugodtan!
VIszont ha nagyon apad a tejed, akkor beszélj a gyerekorvossal és szerintem ír ki tápszert nekik. 1 éves korukig vagy tej vagy tápszer a fő étkezés.
Mellette persze minden más, hónaporól hónapra nő a megengedett ételetek listája, de tej v, tápszer az elsődleges!
előző
próbáld meg vastag falú pohárból óvatosan itatni, vagy kiskanállal adni a tápszert
16:38-as vagyok!
Szerintem meg elkezdheted!
Miért nem konzultálsz a védőnőve ls a dokival?
Nekik higyjél!!!!!
kedves utolsó:
olvass már egy kicsit utána miket tud okozni a fejletlen emésztőrendszernek a korán elkezdett hozzátáplálás
iylen kicsi korban az anyatej alternatívája 100% ban a tápszer vagy donor női tej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!