3,5 hós babánál elkezdhetek hozzátáplálni? Apad a tejem és nem fogadja el a cumisüveget!
KEDVES 19:19!
TE OLVASS UTÁNA! TÁPSZERES BABÁKNÁL MÁR 4 HÓNAPOS KORBAN JAVASOLJÁK A HOZZÁTÁPLÁLÁST!
JÓ OLVASGATÁST ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT!
Ezért lepontozni, mert igazam van! Eszem megáll!
Szia!
Az Én kisfiam 3 hónapos! Én is nagy dilemmában vagyok mit tegyek! A szüleim korában már 3 hónaposan adtak almát, banánt, répát, krumplit! És nekünk sem lett semmi bajunk tőle! Sőt!!! Szerintem a mi generációnk ( 30 éves vagyok) sokkal egészségesebb és ellenállóbb volt mint a mai gyerekek! Én a bárányhimlőn kivül semmilyen betegséget nem kaptam el az is 3 nap alatt lement! A családom többi tagja és hozzá lett táplálva 3 hónapos kortól és senkinek nem lett baja! Azt nem értem hogy régen birta a kicsik gyomra a hozzátáplálást most meg nem??? Ezt Én nem értem!!Nem azt mondom hogy egyen rendesen de naponta egy kevés zöldség vagy gyümölcs nem hiszem hogy árt! Aki annyira ellene van annak az megkérdezte vajon a szüleit hogy régen hogy is ment ez???
A mamám védőnő volt és Ő is ossza a véleményem!
Nekem ez a hozzáállásom másnak meg más!Gondoltam megosztom!
Szia és jó babázást Neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!