Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3,5 hós babánál elkezdhetek...

3,5 hós babánál elkezdhetek hozzátáplálni? Apad a tejem és nem fogadja el a cumisüveget!

Figyelt kérdés
Ne írjátok,hogy többször tegyem mellre,mert délután már nincs szinte semmi tejem, rátehetem,de nincs mit szívni belőle.
2011. szept. 2. 16:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is így jártam a bébim fogyott akkoriban, mi tejpépet adtunk neki 10 óraira és vacsira, elösször 30ml-t másnap 50mlt, azt 3 napig, amjd teljes adagot, így maradt tejci reggelire, ebédre, uzsira. Nekünk bejött, és visszahízott, rá 3 hétre kezdem neki répa-krumpli főzit adni ebédre szopi mellé, és gyümit (őszibarack+banán+babakeksz) uzsira. Reggel, délbe, és délután szopik most, étkezés elött. Egy hónap alatt visszaszedte azt a kb 1 kilót, amit lefogyott.
2011. szept. 2. 19:34
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
bocsi kihagytam, h védőnőnk tanácsára--utcsó voltam
2011. szept. 2. 19:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elkezdheted,és semmi baja sem lesz tőle ne aggódj!
2011. szept. 2. 22:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a védőnő és gyerekorvos tanácsára elkezdtem kóstoltatni a gyümölcsöket (alma, barack)imádja szerintem nyugodtan kezdd el mi is 3.5 hósak vagyunk igaz mi az elejétől tápszeresek vagyunk. A keresztlányunk is 3hós korátol kóstolgatta a gyümölcsöt most makk egészséges masszív 3éves kis csaj.
2011. szept. 3. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

KEDVES 19:19!

TE OLVASS UTÁNA! TÁPSZERES BABÁKNÁL MÁR 4 HÓNAPOS KORBAN JAVASOLJÁK A HOZZÁTÁPLÁLÁST!

JÓ OLVASGATÁST ÉS TOVÁBBI SZÉP NAPOT!

Ezért lepontozni, mert igazam van! Eszem megáll!

2011. szept. 3. 15:46
 16/16 Julika válasza:

Szia!

Az Én kisfiam 3 hónapos! Én is nagy dilemmában vagyok mit tegyek! A szüleim korában már 3 hónaposan adtak almát, banánt, répát, krumplit! És nekünk sem lett semmi bajunk tőle! Sőt!!! Szerintem a mi generációnk ( 30 éves vagyok) sokkal egészségesebb és ellenállóbb volt mint a mai gyerekek! Én a bárányhimlőn kivül semmilyen betegséget nem kaptam el az is 3 nap alatt lement! A családom többi tagja és hozzá lett táplálva 3 hónapos kortól és senkinek nem lett baja! Azt nem értem hogy régen birta a kicsik gyomra a hozzátáplálást most meg nem??? Ezt Én nem értem!!Nem azt mondom hogy egyen rendesen de naponta egy kevés zöldség vagy gyümölcs nem hiszem hogy árt! Aki annyira ellene van annak az megkérdezte vajon a szüleit hogy régen hogy is ment ez???

A mamám védőnő volt és Ő is ossza a véleményem!

Nekem ez a hozzáállásom másnak meg más!Gondoltam megosztom!

Szia és jó babázást Neked:)

2012. jan. 18. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!