Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam le 9 hónapos...

Hogyan szoktassam le 9 hónapos kislányomat rossz éjjeli alvási szokásáról?

Figyelt kérdés
Régebben(4hónapos koráig)átaludta az éjszakát,aztán elkezdett fogzani...fokozatosan lett egyre rosszabb.Már ott tartunk,hogy óránként kel föl.De nem éhes,és nem mindíg a foga az ok,mert ez így megy minden áldott éjjel.Csak megitatom és már alszik is tovább.Saját kiságyában,saját szobájában alszik.Kezdek kimerülni,mert ugyan nem kell hosszabb időre felkelni éjszaka,de minden órában fönt vagyok és biztos van valamni megoldás,mert ez csak egy rossz szokás,de nem tudom,mit tehetnék.Jár valaki hasonló cipőben?Sikerült már valakinek dűlőre jutni ilyen esetben?
2010. febr. 10. 07:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom hét hónapos és 3-4 hónapos koráig ő is jó alvó volt. Azóta éjszakánként majdnem minden órában megébred,igaz, hogy csak a cumit kell visszadugni a szájába, és már alszik is tovább. De így is épp elég néha 10-szer felkelni hozzá egy éjszaka. Úgyhogy üdv. a zombik táborába! :) mert én már annak érzem magam. Persze vannak nyugis éjjelek is, úgyhogy szerintem a foguk lehet a probléma.A Te babádnak sincs még foga? Mert nekünk nincs, de már jön. Kitartás!
2010. febr. 10. 10:54
 2/6 A kérdező kommentje:

de van már 6 foga:felül 4,alul 2.

Nagyon remélem,hogy kinövi.Én ma kaptam egy olyan tanácsot,hogy ne adjak neki inni,hanem csak simogassam és úgy altassam vissza.Hát remélem beválik.

2010. febr. 10. 11:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Igen én sem etetgetem és itatgatom éjszaka, nem is kér semmit csak a cumit. neked cumizik?
2010. febr. 11. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem cumizik,így még tanácstalanabb vagyok,hogy mi az ok és hogy szüntethetném meg:(
2010. febr. 11. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem próbáld meg nem itatni és nem kivenni a kiságyból, csak ott megcirógatni, hozzábújni, megnyugtatni. Nekünk is volt ilyen időszakunk, és ez bevált. Hidd el, neked is be fog!:)Annak meg, hogy nem cumizik, csak örülhetsz, mert nekem pont a cumi miatt ébred fel mindig.
2010. febr. 11. 21:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Na tenap éjjel nem itattam:azt a hisztit?!Ne tudd meg!Aztán rájöttem,hogy még idegesebb és mégjobban vergődik,ha ott vagyok és nyugtatni próbálom.Szóval leültem a szobába,ahol nem lát és úgy vártam kb 10 percet,mire megnyugodott.akkor mwgsimogattam és elaludt.Amúgy nem szoktam kivenni a kiságyból.Ma is a teamegvonással fogok próbálkozni.
2010. febr. 11. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!