Szerintetek normális ha a 6.5 hó picurim csak jobbról tud hasra fordulni ezen kivül semmi mást nem csinál?
22.33-as vagyok
Csak még eszembe jutott,hogy a nagyobbik lányom amikor született,egy nap különbséggel szültünk egy barátnőmmel... És igazán ott jöttem rá én is,hogy tényleg hülyeség azt nézni hogy kinek mennyi idősen mit csinál a babája,mert mindenkinél más és más.Az ő kisfia már réges régen mászott,szinte már felállt,mikor az én lányom,még forogni se nagyon bírt szinte.Szóval tényleg ne aggódjál,tudom engem is eleinte zavart,hogy másnak a gyereke ezt meg azt csinálja,az enyém meg még nem,de tényleg olyan kis ügyesek napról napra! :)
Az én lányom 6,5 hónaposan fordult először hasra, emellett még meg sem próbálta a kúszást. Viszont a többi "elvárt" dolgot csinálta: tárgyak átadása egyik kézből a másikba, csörgetés stb.
Semmi baja nincs, nem is kellett orvosi vizsgálatokra vinni. Egyszerűen ő nyugodt, megfontolt baba, aki egy picit később kezdi a "nagy mozgásokat".
Ha nagyon aggódsz a babád miatt, tényleg beszélj a gyerekorvossal, de szerintem nincs vele gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!