Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normális ha a 6.5...

Szerintetek normális ha a 6.5 hó picurim csak jobbról tud hasra fordulni ezen kivül semmi mást nem csinál?

Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 21:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Milyen igazad van ezekre nem is figyelünk oda pedig tényleg fejlődik a kommunikációja ugy hogy szinte észre se vesszük.
2010. febr. 9. 22:58
 12/14 anonim ***** válasza:

22.33-as vagyok

Csak még eszembe jutott,hogy a nagyobbik lányom amikor született,egy nap különbséggel szültünk egy barátnőmmel... És igazán ott jöttem rá én is,hogy tényleg hülyeség azt nézni hogy kinek mennyi idősen mit csinál a babája,mert mindenkinél más és más.Az ő kisfia már réges régen mászott,szinte már felállt,mikor az én lányom,még forogni se nagyon bírt szinte.Szóval tényleg ne aggódjál,tudom engem is eleinte zavart,hogy másnak a gyereke ezt meg azt csinálja,az enyém meg még nem,de tényleg olyan kis ügyesek napról napra! :)

2010. febr. 9. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom 6,5 hónaposan fordult először hasra, emellett még meg sem próbálta a kúszást. Viszont a többi "elvárt" dolgot csinálta: tárgyak átadása egyik kézből a másikba, csörgetés stb.

Semmi baja nincs, nem is kellett orvosi vizsgálatokra vinni. Egyszerűen ő nyugodt, megfontolt baba, aki egy picit később kezdi a "nagy mozgásokat".

Ha nagyon aggódsz a babád miatt, tényleg beszélj a gyerekorvossal, de szerintem nincs vele gond!

2010. febr. 10. 08:01
 14/14 anonim ***** válasza:
A nagymozgásokat azért kell figyelni mert az ad jelzést az idegrendszer megfeleő működéséről, éréséről. Ha valami nem stimmel vele, nem hiába küldik a gyereket neurológushoz. Vidd el a dokitokhoz, és kérj tőle tanácsot, Ő a kompetens ebben. De a nagymozgásokat figyelemmel kell kisérni és ha valami nagyon késik, vinned kell orvoshoz, mert annak OKA van.
2010. febr. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!