Másnak is "morog" a babája evés közben?
Figyelt kérdés
7hónapos a lányom és már legalább egy hónapja azt vettem észre,hogy miközben etetem,egyfolytában morog nyög feszít vörösödik evés közben... :) Másnál is van ilyen?2010. febr. 9. 21:33
1/9 anonim válasza:
Igen igen nalunk is ez megy. Es van hogy a ket kezet okolben kifeszitve nyoog :)
2/9 anonim válasza:
Nálunk is detto.Sőt még a lábábval is rúgkapál és van olyan hogy még a fejét is elkapkodja,de csak olyan bohóckodásból vagy nem is tudom hogy milyen felindulásból,de nagyon jól áll neki.A kezeivel meg a fejénél matat.Nagyon cuki.
3/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is morog, kb.6,5 hónapos volt mikor elkezdte, most 8 hónapos és már nem minden étkezésnél csinálja, de még így is elég sokszor.
4/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is állandóan "dumál" közben, meg az ujjaimat fogdossa, a körmeimet birizgálja, a lábait csiszatolja össze-vissza, ja, és újabban teljesen kifordítja a fejét, hogy úgy kell utánanyúlnom a cumisüveggel. Amikor szopizik, akkor meg kiköpi, megnyalja, nyammog egyet, majd újra beveszi a szájába. Kiköpi, megnyalja, nyammog, újra bekapja. És ezt csinálja hosszú perceken keresztül. Sokszor már kínomban röhögök rajta... :)
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor látom Ti sem unatkoztok etetés közben! :)
2010. febr. 9. 22:20
6/9 anonim válasza:
Morgás ugyan még nem volt, de ha már a sztorizásnál tartotok: újabban belenyúl a főzelékébe, és vigyorogva nyújtja, hogy nyaljam le :) Lehet, hogy először nem kellett volna? :)
7/9 anonim válasza:
Második válaszoló vok.
Az én babám jövőhét szerdán lesz 3 hós.
8/9 anonim válasza:
Az én fiam már 3 éves. Kb. 2 éves koráig morgott, mormogott evés közben, de csak akkor, ha ízlett neki a kaja, akkor viszont végig az egész étkezés alatt. Nyögés, feszítés, vörösödés pedig akkor volt, ha nem tetszett neki amit evett, de ilyenkor abba is hagyta az evést néhány falat után.
9/9 anonim válasza:
8 hós a kincsem, hónapok óta, morog, hörög, kalimpál evés közben, vörösödik a feje....néha olyan félelmetes, mintha ideges lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!