Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is "morog" a babája...

Másnak is "morog" a babája evés közben?

Figyelt kérdés
7hónapos a lányom és már legalább egy hónapja azt vettem észre,hogy miközben etetem,egyfolytában morog nyög feszít vörösödik evés közben... :) Másnál is van ilyen?
2010. febr. 9. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen igen nalunk is ez megy. Es van hogy a ket kezet okolben kifeszitve nyoog :)
2010. febr. 9. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is detto.Sőt még a lábábval is rúgkapál és van olyan hogy még a fejét is elkapkodja,de csak olyan bohóckodásból vagy nem is tudom hogy milyen felindulásból,de nagyon jól áll neki.A kezeivel meg a fejénél matat.Nagyon cuki.
2010. febr. 9. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is morog, kb.6,5 hónapos volt mikor elkezdte, most 8 hónapos és már nem minden étkezésnél csinálja, de még így is elég sokszor.
2010. febr. 9. 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is állandóan "dumál" közben, meg az ujjaimat fogdossa, a körmeimet birizgálja, a lábait csiszatolja össze-vissza, ja, és újabban teljesen kifordítja a fejét, hogy úgy kell utánanyúlnom a cumisüveggel. Amikor szopizik, akkor meg kiköpi, megnyalja, nyammog egyet, majd újra beveszi a szájába. Kiköpi, megnyalja, nyammog, újra bekapja. És ezt csinálja hosszú perceken keresztül. Sokszor már kínomban röhögök rajta... :)
2010. febr. 9. 22:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor látom Ti sem unatkoztok etetés közben! :)
2010. febr. 9. 22:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Morgás ugyan még nem volt, de ha már a sztorizásnál tartotok: újabban belenyúl a főzelékébe, és vigyorogva nyújtja, hogy nyaljam le :) Lehet, hogy először nem kellett volna? :)
2010. febr. 9. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Második válaszoló vok.

Az én babám jövőhét szerdán lesz 3 hós.

2010. febr. 9. 23:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam már 3 éves. Kb. 2 éves koráig morgott, mormogott evés közben, de csak akkor, ha ízlett neki a kaja, akkor viszont végig az egész étkezés alatt. Nyögés, feszítés, vörösödés pedig akkor volt, ha nem tetszett neki amit evett, de ilyenkor abba is hagyta az evést néhány falat után.
2010. febr. 10. 04:33
 9/9 anonim ***** válasza:
8 hós a kincsem, hónapok óta, morog, hörög, kalimpál evés közben, vörösödik a feje....néha olyan félelmetes, mintha ideges lenne...
2010. febr. 10. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!