Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ment vissza valmelyikő...

Anyukák ment vissza valmelyikőtök dolgozni alig volt a babája egy éves?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Tesóm akkor ment vissza,amikor a Keresztfiam egy éves lett.Nem ment bölcsibe,csak két évesen,addig a család vigyázott rá.
2011. jún. 14. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindhárom lányom születése után 1 évvel mentem vissza dolgozni. Egy éves koruktól bölcsisek voltak. Miért?
2011. jún. 14. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Én most készülök visszamenni (2,5 évesek vagyunk), de igy is lelkiismeret furdalásom van. De menni kell... Van olyan munkatársam, aki 1 éves gyerek mellől jött dolgozni, és a gyerek könyebben beszokott a bölcsibe, mint most az enyém.
2011. jún. 14. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
a kolléganőm 12 hónaposan adta bölcsibe és ment vissza melózni (nem kárhoztatom, vagy megy, vagy betöltik a helyét, márpedig olyan fizetése és beosztása volt, amit én sem hagytam volna). most 2 éves a gyerk, nagyon szereti az anyját és a közösséget, a társaságot is, kiegyensúlyozott, vidám kölök. szerintem ez teljesen gyerekfüggő, ki mennyire tudja ezt elfogadni. a barátnőm kisfia 3 éves, szeptemberbe megy oviba, de egyelőre elképzelésük nincs, hogy fogják csinálni, mert a gyerek senkivel nem marad meg 10 percnél tovább, ha nincsenek ott a szülei.
2011. jún. 14. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam! Mert talán én is olyan helyzetbe leszek, hogy menni kell dolgozni!érdekelt,hogy ettől nem vagyok e rossz anya?
2011. jún. 14. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én visszamentem amikor a lányom 6 hónapos volt, de csak késő d.után, 4-5 órát voltam el. (takarítás) ne értsétek félre:D Muszáj, h minden meglegyen. Egyáltalán nem érzem magam rossz anyának ezért,mivel nem szórakozni mentem el, hanem azért h jobb legyen vagyis teljen mindenre. Valamint az édesapjára bíztam akivel vígan elvan hálaistennek. Ha nem igy lenne nem mentem volna ilyen hamar dolgozni.
2011. jún. 14. 13:54
 7/9 anonim ***** válasza:
óóó, azok szemében, akik ítélkezni szeretnének még ezer más dologban leszel rossz anya:) szoptatás, tévézés, játszótér, kaják, nevelés.... akik "kötekedni" szeretnének, megtalálják a lehetőséget. az, hogy milyen anya vagy először te fogod tudni, érezni, te tudod mindig, hogy adott helyzetben mi a legjobb a gyerekednek. és csak azokra hallgass, akiknek számít is a véleménye.
2011. jún. 14. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:

A lányom 13 hónapos lesz szeptemberben, akkor megyek vissza. Bölcsibe lesz, de csak 4-5 órát, mert részmunkaidőben megyek vissza, illetve tudok majd itthonról is dolgozni. Nem aggódom, jó helye lesz, anyukám is ott dolgozik, tehát szem előtt lesz, és vigyáznak majd rá nagyon. Egyébként szerintem gyereknek gyerek a barátja, és az a pár óra amit külön töltünk majd, remélem csak megerősíti a kapcsolatunkat, és jobban fogjuk értékelni az együtt töltött időt.

Ezért nem vagy rossz ember, és senki sem, aki kihasználja a letetőséget, és visszamegy dolgozni!

2011. jún. 14. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Kisfiam 4 és fél hónapos. Ha lejár a TGYÁS megyek vissza dolgozni, 8 órában. Építkeztünk, hitelünk van, muszáj. A nagyszülők fognak segíteni.
2011. jún. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!