Mivel tudom gyorsan eltüntetni 7 hós kislányom véraláfutását?
Kislányom leesett az ágyról, pont rosszul (szerencsére nem magasról), és az egyik combján ill. a popsiján nagy véraláfutás lett. Most még lilás-feketés az egész popsija szegénykémnek. Holnapután mennénk dokihoz, de így nem merem vinni, mert teljesen úgy belilult, hogy úgy néz ki, mintha megvertem volna. :S Hogy tüntethetném el neki gyorsan???
Segítsetek légyszi!!
Ezt nem lehet eltüntetni, rajtad nem volt még kék folt?
Mennyi idős, miért viszed?
Gyorsan sehogy. Úgyhogy legjobb, ha őszintén beszélsz az orvossal holnapután.
Körömvirág krém és kíméletesen használt levendula olaj segíthet (a levendula az egyetlen gyógynövényolaj, ami közvetlenül is mehet bőrre).
Ágyról leesésből egy héthónapos baba combján és pláne (pelenkás) fenekén nem lesz _nagy_, _lilás-feketés_ véraláfutás. Valami nem tetszik nekem ezzel a kérdéssel.
Nem volt rajta pelus, fürdetés után (az ágyon szoktuk) letettem a hasára, és amíg kivittem a fürdővizet, leesett. Félig az oldalára-hátára, így lett a combján-popsiján.
Nekem is volt már véraláfutásom természetesen, de akkor én fagyott husit tettem rá, de nem tudom, neki nem lenne-e baja a lejegeléstől (pl. megfázásra gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!