Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit lehet azzal a babával...

Mit lehet azzal a babával csinálni aki állandóan csak a cicin lenne?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy már nagyon fájnak a mellbimbóim! Csak így nyugszik meg!
2010. febr. 9. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
te alakítod ki a rossz szokásokat, nem ő magának. ha zavar, hogy állandóan cicin lenne, akkor találj ki valami más módot, amitől megnyugszik. nem tudom, mennyi idős...
2010. febr. 9. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Cumit próbáltad már? Az én kisfiam is nagy cicis volt,ezért muszáj volt cumit adni neki,és akkor megnyugodott!!
2010. febr. 9. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
tedd cicire, akkor is ha fáj. De figyelj a helyes testtartásra. Ha a baba jól kapja be a bimbót,a kkor nem fájhat a szopi. Ha még csak az elején vagytok, akkor meg lehet, hgy azért érzékeny a melled, mert most edződik a bőr rajta. Arra is a az a megoldás, ha cicire teszed. Neked is és a babának is az az érdeke. Ha nem vagy biztos magadban, akkor kérhetsz segítséget is a védőnőtől, gyerekorvostól és szerintem mindenhol van LLL tanácsadó nő is. (ők azok, akik szoptatási tanácsadóként házhoz is mennek)
2010. febr. 9. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Nálunk is ez volt, egész nap rajtam volt.Már majd megőrültem.A cumit hiába próbáltam több fajtát, a mai napig nem fogadja el, sőt a cumisüveget sem.Aztán egyik napról a másikra kinőtte.Én csinálhattam bármit, csak cicin nyugodott meg, ha nem adtam üvöltött.Biztos hagyni kellett volna a szerint a válaszoló szerint, aki azt írta, hogy a rossz szokásait mi alakítjuk ki.

/Z/

2010. febr. 9. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Vízet próbálj meg adni neki, vagy teát cumisüvegből, illetve játékkal kellene elterelni a figyelmét, esetleg át kell vinni egy másik szobába, nem tudom mennyi idős.
2010. febr. 9. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
az enyém is cicifüggő...persze majd azt nézem hogy sír...nem,....egy felnőtt se cicizik,majd kinővi...
2010. febr. 9. 18:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet, hogy kinevettek, de még csak egy hetes, csak már akkor is sajog a mellbimbóm, ha nincs rajta! Na nem baj összeszorítom a fogam! Nem tudom miért pontozták le nullára az egyik válaszolót, szerintem igaza van!
2010. febr. 10. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:
hát, ha egy hetes, akkor az más, tényleg a mellbimbók edződnek, levegőztesd szerintem a melledet, amikor csak teheted, azt is mondják, hogy hagyd rászáradni a tejet, az is nyugtathatja, vagy pedig amikor éppen nincs a baba a melleden, kend be garmastan krémmel amikor ritkábban eszik a baba, esetleg éjszakára, de vigyázni kell, a garmastan krémet cicizés előtt le kell mosni majd.
2010. febr. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!