Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Állandóan sír, ha leteszem,...

Állandóan sír, ha leteszem, kézben semmi baja. Mit tudok csinálni? 4 hónapos anyukája

Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kakija van rendesen? Nem hasfájós? Ha igen, Espumisan vagy Infacol. tudod mi a nagyon tuti? A bölcső vagy hintaágy. Az én Kisfiam tavaszi, így nyáron egész nap a hintaágyban feküdt, mellette ültem én. Így nem sírt. Ősszel vettünk egy bölcsőt, több hónapig használtuk, mert a ringatástól mindig megnyugodott. Nekünk nagyon bejött. Nincs hintaágyatok? Ha jobb lesz az idő, próbáld ki! Ha ringatásra megnyugszik, szerezzetek be egy bölcsőt - vannak elektromosak is. Kitartás!
2011. ápr. 5. 14:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Van kakija rendesen, nem szokott fájni a pocija. Nincs bölcsőnk, meg hintánk se, de majd kipróbáljuk a nagyszülőknél a hintaágyat. Csak már azt hiszem szar anya vagyok, mert a kicsi állandóan sír. :(
2011. ápr. 5. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Szar anya? A gyerek jól működik, veled akar lenni, az a jó neki. Eddig is így volt, csak többet aludt. Egyértelműen jelzi, az a jó neki, ha a kezedben van. Vedd föl. Ha teendőd van: hordozókendő, erszény, most már lehet mei tai-t is.

Amikor már fog tudni mászni, akkor majd ő fogja akarni, hogy letedd!

2011. ápr. 5. 14:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ponsotan, ahogy a második válaszoló mondja. Teljesen egyetértek vele.
2011. ápr. 5. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne hidd, hogy szar anya vagy! Persze, hogy sír, hisz beszélni nem tud, és annyi problémája lehet egy apróságnak! Frontérzékenyek - abból sajnos van bőven -, jön a foguk, bánthatja a szél őket, és egyébként is, minden. Engem is irtóra megvisel a front, gondolj bele, Őket mennyire! És egyetértek a hintással. Próbáld ki, az nekem is bejött, bár nekem elektromos bölcsőm volt. A lányom imádta.
2011. ápr. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!