Este ha leteszem a 2hónapos fiam, nem tudok elaludni, mert állandóan minden kis rezdülésére felkapcsolom a villanyt, ha gyanús hangokat ad ki kikapom a kiságyból.Kezdek megőrülni? Mással is volt ilyen?
Borzasztó érzés, és csak este jön elő. Biztos a sok hülyeség amit összeolvastam a bölcsőhalálról itt a neten meg a Kismamában. Egy megoldás van, ha velünk alszik az ágyban, akkor viszonylag nyugodtan alszom, csak a páromnak nem tetszik a dolog.
Mikor fog ez elmúlni?
Utolsó válaszoló, jó hallani, hogy nem vagyok egyedül. Nekünk is 1méterre van a kiságy, és én is oldalra fordulva alszom, ha a kiságyban van. Én magam mellé szoktam venni az ágyba, és így is átalussza az egész éjszakát.
És ez a légzésfigyelő hogy működik?
szia! a légzésfigyelőnek van két panelje, amit a kiságy matraca alá kell rakni, és ez érzékeli azt a nyomásváltozást, ahogy levegőt vesz a picur. Ha nem vesz levegőt, riaszt.
Nagyon jó, én is ezért ragaszkodtam hozzá, hogy vegyünk, mert nem akartam állandóan azon aggódni, hogy lélegzik-e.
A lényeg, hogy jól kell beállítani az érzékenységét, hogy ne riasszon tévesen (5 fokozatban állítható az Angelcare, de elég 3-as és 4-es közé állítani).
Tényleg megnyugtató, hogy van. Nem olcsó, de szerintem minden pénzt megér.
én használtan vettem... a vatera és a tesz vesz tele van vele. Ha hiszitek hanem, nekem egy több, mint 10 éves van, baby sense márkájú, és nagyon jó! (első voltam, és nem értem, miért pontoztak le, de mindegy, higgyétek el, nagyon hasznos) A szomszéd apuka 2 hónapja rendelt a vateráról angel care légzésfigyelőt bébiőrrel együtt 14ezerért, nagyon meg vannak elégedve. Csak azért mondom, mert nem kell egyből a brendonba szaladni, általában egy évig használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!