Gnézsu kérdése:
2,5 honapos babam du.5- furdetesig, ami olyan 7-fel 8, annyira nyugos, hogy nem lehet vele semmit kezdeni, de meg kezben is nyuglodik. Mas baba is ilyen nyugos ennyi idosen?
Figyelt kérdés
Legkesobb 8 korul lefektetjuk,korabban nem akarjuk,mert igy is fel 6 korul kel. Mit lehet veluk kezdeni ilyenkor?2015. jan. 31. 17:17
11/14 anonim válasza:
Jah, hogy hasfájós? Amíg hasfájós volt a babám, addig én a túlélésre játszottam. Nem is törekedtem napirendre, mert nem lehetett. Teljesen rendszertelen volt az egész, hogy mikor mennyit alszik, mennyit éjszakázunk. A hasfájós időszakban szerintem ne is várd el, hogy ne legyen nyűgös. Az én lányomnál kb délután 5-kor kezdődött a visítás és volt, hogy hajnali 6-ig sírt. Semmi se segített, semmilyen csepp, semmilyen torna, melegítőspárna sem. Csak kézről kézre adtuk, óránként váltottuk egymást az apukájával. Csak kézben nem szenvedett annyira. És ez így ment hetekig. A 3. hónapban jobb lett. Amikor elmúlt a hasfájás akkor meg figyeltem arra, hogy ha álmos, akkor elaltassam. Most múlt 3 hónapos. 9-kor kel és este 10-körül alszik (és alszik reggel 9-ig). Napközben meg kb 2 óránként alszik egyet, kb 4-szer. Van amelyik alvás csak 10 perces szundítás szopi közben és van amelyik meg másfél órás. De a lényeg, hogy amikor álmos, akkor nem tartom ébren, nem játszok vele, nem akarom ébren tartani a fürdésig vagy ilyesmi.
12/14 anonim válasza:
a hasfájós babáknak szélhajtót kell adni, és akkor nem szenvednének...
13/14 anonim válasza:
Hát ezt könnyű így kijelenteni kedves utolsó. Az én lányom kapott szélhajtót, 3 félét is próbáltunk, mégse segített rajta.
14/14 A kérdező kommentje:
Egyébként pont mostanra úgy tűnik, hogy megszűnőben van a probléma. Viszont nem tudom, hogy az idő segített e, vagy adtam neki colief+biogaija kombinációt + napközben 1x normaflore-t és azóta megszűntek jóformán a puki gondok, és minden egyes nap van kaki, pontban 6kor :)
2015. febr. 8. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!