2,5 honapos babam du.5- furdetesig, ami olyan 7-fel 8, annyira nyugos, hogy nem lehet vele semmit kezdeni, de meg kezben is nyuglodik. Mas baba is ilyen nyugos ennyi idosen?
aludni szokott napközben de, du?
valszeg fáradt, a nem hasfájós
ja, vagy du-i ébredés után ilyen
melege van /fázik
szomjas/éhes
tele a pelus
masszírozd a hátát, lábát karját
Kisfiam is ilyen volt, nyűgösebb volt 4 után, mi fél6kor megfürdettük és ment is aludni.
Kislányom most 3 hónapos, 4-fél5kor kel a délutáni alvásból, 6kor fürdés, fél7kor már alszik is, eszembe sem jutna tovább ébren tartani.
Ne csodálkozz hogy nyűgös, ilyen korban másfél-2 órát tudnak ébren tölteni.
Ne húzd el fél8-ig a fürdést, ha 5kor kel, menjen fél7kor fürdeni, 7kor hagyd aludni.
Hát én nem "kínozom": délután fél 6-6 körül fürdik, aztán megy is aludni. Persze ez azzal jár, hogy reggel (hajnalban) korán kel, de hát istenem, neki ilyen a bioritmusa. Szerencsére még reggel visszaalszik olyan fél 7-7 körül egy órára.
Majd alakul, szerintem felesleges nyektetni egy ilyen kisbabát, az senkinek nem jó, ha késő délután, estefele nyűgös és sír órákat csak azért, hogy anyukának ne kelljen reggel korán kelnie. Ha el lehet foglalni kis játékkal, hosszabb fürdéssel, pucérkodással, akármivel, akkor érdemes lehet 10-15 perceket ráhúzni, kitolni a fürdést/altatást, de ha mr semmihez nincs kedve, akkor felesleges szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!